Ana Sayfa > Cicilerimiz......... ***
AWARD
TA8AT:
Eqsl.cc'de beni bekleyen bir award varmış. Sağolsun TA3EP Ahmet bey bilgilendirdi ve yardımıyla hediyemizi aldık. Kendilerine teşekkür ederim.
TA3EP:
Onur bey tebrikler, hayırlı uğurlu olsun. 50 değişik ülke ile QSO yapan ve bunu ispatlayan amatörlere verilen eDX ödülünü kazanmışsınız. Vermiş olduğunuz çabanın karşılığını almanıza çok sevindim. Ödülün ucu açık, 75 ülke olunca ve 100 ülke olunca yine ödül alacaksınız. Diğer amatör arkadaşlarımıza da örnek olması dileğiyle, daha nice ödüller kazanmanızı dilerim. 73
TA8AT:
Bu eqsl sistemi normal qsl kart olayından çok çok iyiymiş. Aşağıdaki görüşmeden bana qsl kart gelseydi ve hanım posta kutusundan açsaydı vay halime. Sonra bütün cihazlarımı işten geldiğimde yerinde bulamazdım herhalde.
Neyse içeriği olmasada görüşme bizim için çok değerli idi :)
Facebook'tan paylaşamıyorum bu değerli görüşmeyi anlayın :) bari buradan paylaşalım.
TA3EP:
Evet yenge görmesin ama bizim hiç çalışma yapmayan amatör arkadaşlar görsün... Belki neler kaçırdıklarını anlarlar da biraz hareketlenirler, teşvik pirimi olur :) 73
TA1CH:
Onur İtalya ile yapılan bu qso nun neresinin değerli olduğunu anlayamadım .ilk kezmi italya ile görüştün . Bu etik olmayan qsl kart bırakın amatörleri harekete gecirmeyi amatörlükten bile soğuta bilir karşımızda ne rezil insanlar var diye bir başka kartta da cıplak bir sürü kadın resmi vardı elime gecti ama etik olmadığı için paylaşmadım rezillikten başka bir şey değil tövbe tövbe .......... 73
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git