Gönderen Konu: astro için kablo soketi  (Okunma sayısı 120 defa)

Çevrimdışı TA2E

astro için kablo soketi
« : 15 Ocak 2014, 19:45:55 »
Merhaba,
Motorola astro ve gm serisinde kullanılan dc besleme kablosunun artı ,eksi soketinden kablo bağlanmamış olarak nereden temin edebilirim.ilgili link ve satış yerleri hakkında yardım için şimdiden teşekkürler.
TA2JU
73
Çağrı işareti olmayan ve bitlik'te resmi olmayanlara cevap vermeyeceğim.
TA2E

Çevrimdışı TA2E

Ynt: astro için kablo soketi
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2014, 20:31:02 »
ekte verdiğim resimde görülen gm300 ve astro'da kullanılan dc jak için oto elektrikçilerde metal kısımları buldum ama siyah plastik kısım nasıl bulunur yada nasıl icat yapabiliriz?
TA2JU
73
TA2E

Çevrimdışı TA8AT

« Yanıtla #2 : 18 Ocak 2014, 21:56:17 »
Hasan bey jaklara kabloları lehimleyin ve daha sonra cihazın konnektörüne takın. Cihazın konnektörüne taktığınızda iki jak arası sabit mesafeyi elde etmiş oluyorsunuz. Bu durumda iken iki jak arasına sıcak silikon (tercihen siyah renk) dökün. Ama dikkat edin cihazın soketlerinede yapışmasın. Bu haliyle şekli verip tamamiyle silikon soğuyunca konnektörden çıkartıp uzun yıllar kullanabilirsiniz.
I LOVE İCOM

Çevrimdışı TA2E

« Yanıtla #3 : 18 Ocak 2014, 22:01:46 »
 silikon için sürekli kullanabileceğim bir kalıp yapıp denerim.İlgi için sağolun.
73
TA2JU
TA2E

Çevrimdışı TA8AT

« Yanıtla #4 : 18 Ocak 2014, 22:02:58 »
Unutmuşum. Soketi çıkarttıktan sonrada kapalı olan sizin resimdeki sağdaki soketede daralan makaron geçirin işlem tamam. Tam amatörce oldu ama:)
I LOVE İCOM

Çevrimdışı TA2VW

TA Callbook kaydı

Hayati Yazdıran
    ANKARA
  • OM/YL
  • BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELLEŞİR. 0506 053 27 68
« Yanıtla #5 : 19 Ocak 2014, 00:13:04 »
hasan oto elektrikcilerine bak bunlardan sanki  bunun benzerini kullanıyorlar gibi bir ara ben buna benzer
enerji könnektörünü gördüm ama aynısını bilmiyorum