Gönderen Konu: eQSL de ePFX300 Awards hakkında bir sorum var  (Okunma sayısı 149 defa)

Çevrimdışı TB1BIG

eQSL de ePFX300 Awards hakkında bir sorum var
« : 12 Ocak 2014, 15:52:02 »
eQSL de ePFX300 Awards belgesini almak için para ödememiz mi gerekiyor.
Ben 300 pfx tamamladım ancak belgemi talep edebileceğim bir yer göremedim.
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bu hususta bilgi almak isterim. 73 de TB1BIG

Çevrimdışı TA3EP

Ynt: eQSL de ePFX300 Awards hakkında bir sorum var
« Yanıtla #1 : 12 Ocak 2014, 16:17:45 »
Sayfanın tepesindeki menülerden "my awards" yazan yere tıklayın. Sonra sayfanın alt kısımlarında "epfx300" yazan yeri bulun. Orada ödül için müracaat etmenize yarayan bir link olacak. Bu link normalde gözükmez, ancak ödülü almaya hak kazanan kişilerde gözükür. O linke tıklayın, site yöneticisi durumunuzu inceler ve kısa sürede ödülünüz hazırlanır. Ödülünüzü siteden resim dosyası şeklinde download edip, renkli printerden çıktı alıp kullanırsınız. Bu işlem ücretsizdir (LoTW de ücretli ama eQSL de beleş)

Ancak eQSL den özel hazırlanmış ahşap + metal ödül plaketi satın almak isterseniz, onu 85$ karşılığında alabilirsiniz. Ama o plaketi almak mecburi değildir, isteyen alır istemeyen almaz.
I ♥ HF SSB
I ♥ 20m BAND

Çevrimdışı TA4ACV

« Yanıtla #2 : 12 Ocak 2014, 17:40:28 »
Ahmet Mete bey açıklamış :) Bana Tebrik etmek düşer.
TEBRİK EDERİM. Darısı bana ve diğer amatör arkadaşlara 120 prefix im kaldı..

işin zor yanı gönderdiğiniz qso ların sayılmaması. sadece AG olan e-qsl kullanıcıların size gönderdikleri ve Size cevap attıkları sayılıyor.

Çevrimdışı TA4ACV

« Yanıtla #3 : 12 Ocak 2014, 17:41:31 »
Bu arada minimum BRONZE Üye olmalısınız. 5 $ lık bağış yaparsanız bronze üyeliğiniz açılıyor.

Çevrimdışı TA3EP

« Yanıtla #4 : 12 Ocak 2014, 17:56:40 »
Evet ben onu gözden kaçırmışım. Ödül için ücret gerekmiyor ama ödüle hak kazanabilmek için önce siteye ücretli (en azından bronze) üye olmak gerekiyor. Bunun için de Paypalden veya kredi kartından 5-10 dolar yatırmanız gerekecek. Bu işlemi baştan yapmak şart değil, hakkınız yanmaz, istediğiniz zaman yapabilirsiniz.
I ♥ HF SSB
I ♥ 20m BAND

Çevrimdışı TB1BIG

« Yanıtla #5 : 12 Ocak 2014, 19:40:20 »
Arkadaşlar bilgilendirme için teşekkür ederim. Siteye ücretli bir üyelik yaptırmadığım için adeti yakalamış olduğum halde eDX100 alamamışım onu da şimdi görüyorum. 10$ gibi bir ödeme yaptığım taktirde bu Award'lara sahip olacaksam kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez :) ödeme yapacağız.

Tekrardan bilgilendirme için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder bol güzel DX'li günler dilerim.
73 de TB1BIG

Çevrimdışı TA1CH

« Yanıtla #6 : 12 Ocak 2014, 19:56:08 »
Tebrik ederim .

Çevrimdışı TA3OM

« Yanıtla #7 : 13 Ocak 2014, 11:14:50 »
Gökhan bey tebrikler, 5usd miktarda yeterli oluyor bilginize :)
73

Çevrimdışı TA4ACV

« Yanıtla #8 : 13 Ocak 2014, 13:10:21 »
gökhan bey 5$ lık ödeme ile bronze üyeliğiniz açılıyor.

e-qsl kartınızı da kişiselleştirebiliyorsunuz.

30$ lık ödemede silver üyelik veriyor site. artılarını bilmiyorum. ama yıllık bronze üyelik şuan için yeterli görünüyor.