Gönderen Konu: Hiç bir yere bağlı kalmadan elektrik üreten makine  (Okunma sayısı 396 defa)

Çevrimdışı TB6BHK

bir yere bağlı kalmadan elektrik üreten makine
« Yanıtla #20 : 28 Kasım 2013, 16:10:49 »
LM386 yı açıp içine birşeyler koyabilir?. Hurdalıktaki cihazlara mı birileri birşeyler koyuyorlar?

Hayal gücümüzü her zaman takdir ederim. Birileri Mevlanın kabiliyetini savunuyordu.
--Hikmete bak diyor!
Şu kar taneleri ta bulutlardan yere birbirine değmeden nasıl aşağı inebiliyor.?
Bizim bildiğimiz tamamen bu işin tersi. Bilakis küçücük gözle çok zor görülebilen kar tanaleri bibbirine çarpa çarpa büyür, lapa lapa olur. Hangi kaynakta kar birbirine değmez diye bir kural var?
Birileri Forti üretmeye başlamış olsalardı, bilgi kurgudan hayli ödün vermeyi düşünebilirlerdi. O parçaları kurallarına uygun bağlamak leblebi yemek kadar kolay değil.
Sağlıcakla
73!   Hüsnü Köktürk

Çevrimdışı TA3ALP

Ynt: Hiç bir yere bağlı kalmadan elektrik üreten makine
« Yanıtla #21 : 28 Kasım 2013, 17:28:04 »
Peki mıknatısın içindeki statik olarak yüklü manyetik enerjinin kinetik enerjiye dönüşümü ise belli bir süre sonra mıknatısın içindeki enerjinin "biteceğini" öngöremez miyiz?
Temeli Adalet Olan Devletimiz Varola....
emre.alpaslan@adalet.gov.tr                        GSM : 0536 4832110     

Çevrimdışı TA3ALP

« Yanıtla #22 : 28 Kasım 2013, 17:47:58 »
Ya buna ne dersiniz.

Adam 10 KW güç elde ettiğini iddia ediyor ve kaynak makinası çalıştırıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=plvKWpTeWrE
Temeli Adalet Olan Devletimiz Varola....
emre.alpaslan@adalet.gov.tr                        GSM : 0536 4832110     

Çevrimdışı TA1CH

« Yanıtla #23 : 28 Kasım 2013, 17:52:30 »
Ben bu konularda olur diye inanıyordum ama  ünlü fizikci qrp  ile derecelere imza atan ustamız fizik kuralları değişmez diyorsa  demekki değişmiyordur   cünkü ustamız  kesinlikle  değiştirmeye calışmış ve sonucta değişmediğini görmüş ve paylaşmıştır benim tekrardan denememe gerek kalmamıştır teşekkürler usta .saygılar 73