Gönderen Konu: iç kısmı tırtıklı mini V kayışı imalatı veya satışı  (Okunma sayısı 212 defa)

Çevrimdışı TA2MES

Sunair GCU 935 antenna couplerde bobine ve vakum kapasiteye motordan hareket aktaran ortalama yarım cm eninde 10 cm ve 15 cm  boyunda iki kayış mevcuttur kayışların iç kısmı tırtıklıdır ve bu kayışlar doğal olarak bir süre sonra deforme olmaktadır,sözkonusu kayışı verilecek numuneye göre imal eden yada satışını yapan bir firma veya atelye mevcutmudur saygılarımla.
TA2MES
Erhan SEZİNCE
SAKARYA
Gsm : 543 232 41 08
Bilmek için paylaşmak,paylaşmak için bilmek gerek.
73'S

Çevrimdışı TA2VW

TA Callbook kaydı

Hayati Yazdıran
    ANKARA
  • OM/YL
  • BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELLEŞİR. 0506 053 27 68
bu kayışlar muhtemelen el planyası dediğimiz marangozların
 kullandığı portable planyalar da var gibi,
bölgenizde matkap,planya dekuplaj gibi malzeme
satan dükkanlar varsa oralara bakın kayışların çeşitli
ebatlarda üretilmiş olanları muhtemelen vardır.
posta caddesinde ankarada bu planyalardan
satıldığını görmüştüm kayışları da vardır.herhalde
 tam ölçü bilinse
gittiğimiz zaman sorar bakardım
hayırlı çalışmalar   

Çevrimdışı TB2NDY

Mehmet Bey,
Burada önemli olan sizin mevcut kayışınızdaki hadve ölçüsü (derinlik ve 2 hadve arası mesafe) bunlara uyan bir kayış bulduğunuzda boyu uzun gelse de araya ilave bir gergi kasnağı koyarak sorununuzu çözersiniz.
İkamet ettiğiniz yerdeki (diğer arkadaşımın söylediği) kayışlara bakın kuvvetle muhtemel kayış eni uymayacaktır, birde elektrikli dikiş makinası tamircilerine bakın onlardaki kayış eni size uygun olma olasılığı daha fazla.
Selamlar.
Elgin SAYINALP
Astana-KAZAKHSTAN

Çevrimdışı TA2MES

Elektrikli dikiş makinası tamircilerinden aradığıma yakın bir kayış buldum fakat içteki diş araları orjinalden daha sıktı bende her üç diş arasından bir dişi eritmek suretiyle istediğime yakın bir kayış elde ettim bu haliyle iş gördü ancak orjinale tıpatıp benzediği söylenemez tabii hiç yoktan iyi oldu,daha sonra hurda bir kaplerden sökerek orjinal bir kayış taktım şimdilik sorun yok ancak sanki biryerlerde siparişle yapıldığını duydum gibi tıpkı dişli imal edenler gibi saygılarımla.
TA2MES
Erhan SEZİNCE
SAKARYA
73'S

Çevrimdışı TA2VO

Erhan Bey merhaba,

Alttaki tel no ile irtibat kurarsanız size yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Benim direk bir  ilişkim yok sadece ara sıra bir şeyler alıyorum. İyi çalışmalar dilerim. 73.

Kayış Merkezi : 0312 3941748
oksankayisrulman@yahoo.com

Osman KIRATLI TA2VO
Osman KIRATLI  TA2VO 

ANKARA

okiratli@gmail.com

Çevrimdışı TA2MES

Teşekkürlerimle.
TA2MES
Erhan SEZİNCE
SAKARYA
73'S

Çevrimdışı TA1BL

Erhan bey
karaköy tünelin karşısında bir kayışcı var  . aynı iş için ben oradan temin ettim
73

Çevrimdışı TA2MES

Nezih bey selam,malzemenin istanbulda bulunması benim için iyi haber konu için sizinle irtibata geçeceğim teşekkürlerimle.
TA2MES
Erhan SEZİNCE
SAKARYA
73'S