Konuya biraz daha açıklık getirmemiz gerektiğine inanıyorum.
Aktivite 1986 yılında EDRAED (Ege deniz radio amatorleri eğitim derneği) marifetiyle Yurt içi ve yurt dışından gelip destek veren radio amatörleri marifetiyle gerçekleştirilmiştir.
Bütün alt yapı, çadırından, anten direklerine, kablolamadan, misafirlerin yerlerinin ayrılmasında ve diğer lojistik destekler.
Başta: Sn. Ergun ÖZAKAT (TA3E)
Ergun Bey, EDRAED in yayımlamış olduğu kitap, aktivite için gerekli, Anten direkleri, mefruşat vs..
Yurt dışından gelecek olan( benim hatırlayabildiğim İsveç, İngiltere, Almanya dan gelen misafirlerin), ayrıca,Yurt içinden gelen misafirler ağırlanması için maddi ve manevi katkıları olmuştur.
Bunun yanında,
Sn. Ömer YARDAŞ (TA3AK)
Sn. Ümit KOÇ (TA3C)
Sn. Yaşar GÖÇET (TA3D)
Sn. Gökbey SÜRENKÖK
Sn. Mustafa TANDOĞAN (TA3B) Özelikle sempatik yollardan FOÇA Deniz amfibiden Sahra Çadırının, temini, Anten direklerinin ve antenlerin montajında ÇEŞME Belediyesi araçlarının temininde büyük yardımları olmuştur.
Sn. Ergun ÖZAKAT, Rahmetli Bahri Ağabeyin bu aktivite için Almanyadan gelmesinde büyük katkısı olmuştur.
Sn. Timur Bey (Allah gani gani rahmet eylesin) Sevgili ailesi ile birlikte kendi karavanı ile birlikte katılmıştır.
Kısacası, Bu aktivite EDRAED Bünyesinde, yukarıda adı geçen kişilerin organizatörlüğünde ve diğer arkadaşların öz verili çalışmaları ile gerçekleşmiştir.
Saygılarımla
Yasar GOCET
TA3D