Ana Sayfa > Cicilerimiz......... ***
UW3Dİ -''the Timeless Transceiver''
TA8A:
Kıymetli Arkadaşlar,
Zannederim Yüksel bey bir orijinal cihazı boyamak için sökmüş, boyamış ve tekrar monte ediyor. Kendi yapmış diye yanlış anladık. (HI)
Yüksel bey, elinize sağlık. Şiir gibi. Aslında bu cihazın ışıkları yansa ve çalışmasa da olur.
73
Bilal Ekmekci, TA8A
TA1LC:
Bilal Bey Siz işi biliyorsunuz ila ki muhabbetin devamını gelmesini istiyorsunuz. Sene 1980. 15 yaşında idim. O zamanlar UW3Dİ kelimesini sıkça duyuyordum ve bir seferinde ''nereden satın alınıyor'' diye merak ederek sormuştum. Karşı taraf gülümseyerek: ''Satın alınmıyor YAPILIYOR'' dedi...Unutamadım bu üç cümleyi. Meydan okuma gibiydi benim için. Kısmet bu güne imiş bende oturup cihazı yaptım. Selam ve saygılarımla .
TA1LC:
Made in ''MERT ELEKTRONİK'' .
TA2ANL:
Yüksel Bey,
Ellerinize sağlık ve allah sabır versin devamında. İnternette biraz araştırma yaptım, bu cihaz, rus amatörlerin favori cihazıymış. Ben ilk gördüğümde Collins KWM-2A'nın türevi zannettim. Umarım bitirdiğiniz zaman, ayarlarında ve çalışmasında fazla zorlanmazsınız.
Tekrar kolay gelsin.
Tolga ANIL
TA2ANL
TA1LC:
Teşekkür ederim. Benim için asıl olan yapıp çalıştırmak ve bunun sayesinde bilgi ve beceri kazanmak. Havaya çıkmak degil. O zamanlar ruslar herşeyin kopyasını çekiyormış (arabalar dahil) o yüzden Collins KWM-2A' benzetmiş olsabilirsiniz fakat ilgisi yok lambalı olması hariç.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git