Ana Sayfa > Geçmiş Zaman Olur ki ...... ***

ebay da göze takılanlar .

<< < (5/7) > >>

TA3EP:
Jan bey bu güzel hareketiniz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkürler.
73

TB1BTJ:
Bir tanede TA3DD (sk) geliyor 73

TA8AT:
Jan bey içinizdeki amatör ruhu geçmiş yıllardaki mesajlarınız ve birçok örnek davranışlarınızda  gördüm ve şahit oldum. Sizi özverili ve örnek davranışınızdan dolayı tebrik eder uzakda olsa tanışıklığımızdan dolayı memnuniyetimi bildiririm. Bu vesile ile herkese iyi bayramlar dilerim.

TA8A:
Onur amca,

Jan beyin takdire şayan davranışı karşısında ancak aşağıdaki cümleyi kurabildim.

"Bu vatanda yaşamak başka, bu vatanı hissetmek başka!"

Sağlıcakla kalınız,

73

Bilal Ekmekci, TA8A

TB1BTJ:
Ben amatörlüğün TA dahilinde çok zor sahip olduğu serbestleşme öyküsünün unutulmaması gerektiğini, geçmişten günümüze bu işi taşıyanların yadedilmesi yeni amatörlere anlatılıp aktarılması taraftarıyım ben bu işin belgesel tarafına biraz meraklıyım belki havaya çıkmak konusunda fazla aktif değilim aktivitelerim daha çok birbirimizi anlamak bu hobiyi kanun çerçevesinde icra eden birbirini denetleyen fazla tüccar olmayan, hakkını vererek elinden geldiğince kendini geliştiren TA yı hakkıyla temsil eden  gerçek amatör ruhu taşıyan yeni nesil amatörlerin camiaya katılmasına vesile olmak ha bunun için ne yapıyorsun diyen de olabilir bana amatör olmak konusunda yol gösterebilirmisiniz diyenlere kaynakları sunarak çalışmalarını tavsiye ediyorum puanı tutturup belgeyi almanın amatör olmaya yetmediğini anlatmaya çalışıyorum bu biriktirdiğim belgeleri bir gün bir cemiyet kurum yahut amatöre miras olarak devretmek arzusunda olduğumuda bilmenizi isterim bu vesile ile Ramazan Bayramınızı kutlarım. ATATÜRK TÜRKİYE'sinde kutlanmaya devam edilecek nice  bayramlara 73

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git