Sayın Barış Bey
Şahsım adına konuşmak gerekirse, ben çoğu kere beni de kur diyen programlardan kaçarım. Sebebi hem ekranda hem hafızada yer işgal etmeleri. Google chrome yi fazla tanımıyorum. Çok sildiğim için son zamanlarda gözüme hiç gözükmüyor. Ne zaman silmişsem silindi.
Bir takım programlar şartlı kuruluyorlar. Birini kuracaksanız ilave iki program kurmak zorunda kalıyorsunuz. Silerken de öyle, üç program silmezseniz silinmiyorlar.
Ciddi bir endişe varsa en iyisi bir mahzur yoksa windowsu silip yeniden kurma, diğer programları kurmadan chrome yi kurup problemin devam edip etmediğine bakmalı.
Google oldukça yaygın bir kuruluş, kanaatimce arkada bir problem bırakmak istemez. Yine kanaatimce ortalıkta bir karışıklıklar olmuş. İkinci bir seçenek:
Puran utilities diye bir program var. Onun uninstall seçeneği var. Chromeyi onunla silip geride bir artık kalmış mı Puran'a ararttırılabilinir. Puran, sildikten yani uninstal yaptıktan sonra sonra ayrıca kalıntı var mı yok mu araştırması yapabiliyor. Tabii bu bilgiler sadece bana aittır, yanılma payı yüksek olabilir. Puran size faydalı mı olur zararlı mı olur, ona garanti veremem. Biliyoruz ki program sahipleri ücretsiz bir program verirken, mesuliyet size aittır, programın size vereceği zararı biz kabul etmeyiz diyorlar. Ayrıca bu sahife silinemezler listesine alınmış, yazdıklarımıza çok dikkat etmek gerekiyor, kusura bakmayınız. Sağlıcakla
73! Hüsnü Köktürk