Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***
buyuyunce otomatik anten tuner olacak
TA3IHD:
Oooooo Mesut Bey,
Gine ne işler peşindesin? Tuner filan.
Hadi bir mobil anten yapta bizde faydalanalım. Şimdi yeni sentezleyici ile cihaz gerçekten küçüldü tam mobil oldu, ama birde çok çok verimli bir anten lazım arabaya takıp konuşmalık. Belki ben böyle bir proje başlatırım. 73....
TA1CH:
abi Ekrem hocanın yazısını sonunadek oku orda tarif var bende yaptım orda paylaştım cok güzel mobil anten oldu cokda kolay senden kacmaz .tunerde güzel çalısıyor band bası sonu aynı ayar ile tun ediyor hava aralıklı varyabıl bobine gerek yok zaten zor bulunuyor ve pahalı bizim 100 vata kadar dayanır bu troid yapmasıda basit troidde bol miktarda var
TA3CS:
yapılış ile ilgili bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim öncelikle bu varyabılların ikisi de aynı değerdemi olmalı varyabıl bulmak zor farklı varyabıl bulsak bunlarıda kullanabilirmiyiz.? resim de gördüğümüz gibi alttaki varyabıla tek kablo giriyor. Bu varyabılın şasesinemi bağlı sanırım alttaki varyabıla gelen kablonun uçundaki eleman anahtar değil role gibi geldi bana bilgi veririseniz sevinirim kolay gelsin
TA3CS:
alttaki varyabıla ikinci uç olarak kablo bağlı gözükmüyor bu durumda bu varyabıl boşta gibi geldi bana bir fonksiyonu yok gibi
TA1CH:
Aynı değerde olmasada olur bahsettiğiniz eleman röle ama aktif değil varyabl dışından şase alıyor bu yuzden tek kablo. Bu cihazın bitmiş Halid'e var bitlikte bir yerlerle . 73
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git