Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

buyuyunce otomatik anten tuner olacak

<< < (3/6) > >>

TA3CS:
yaptığınız bu anten tunerde kullandığınız toroidi  Ankara da aramama rağmen bulamadım başka nerelerde aramalıyım satıldığı yer konusunda bilgi veren olursa sevinirim

TA1CH:
Uğur bey 0 (532) 247 36 69. Benim adımı söyleyin her türlü elektronik malzemeyi. Karaköy pasajından size temin eder yollar  troid iki yan  dükkanında var  73

TA2KX:
Bu tuneri deneyen oldu mu acaba? Ben geçen yıl niyetlenip yapmıştım, olmadı. Dün yeniden niyetlendim, yine beceremedim. Düzgün swr yi de bozuyor. Acaba benim varyabılın kapasitesinde mi bir yanlışlık var ben mi beceremiyorum anlamadım.

TA1CH:
Halen aynı tuneri kullanıyorum  . Geldiğinde görmüştün   bu tuner zaten benim içatım değil tüm amatörlerin bildiği ve kullandığı bir yöntem   tuner  =  varyabıl  ve bobin  nasıl bağlarsan başka isim alıyor  ama elemanlar bu ikisi yanlış yapma şansın  pek yok   ama  bazı küçük noktalar var bu tuner  bir tel parcasına sana her istediğin yere tun etmez   kendi frekansında   olan swrsi biraz bozuk olan anteni tun eder gerci ben şuanda 15m delta lop anteni  14-18-21-24-28 mhz de kullanıyorum tun ediyor .

TA2KX:
Mesut abi merhaba. Swr si biraz bozuk olan anteni mi tun eder yoksa aşağıdaki konuda yazdığın gibi bir performans mı beklemeliyim. Ben hiçbirini beceremedim oda ayrı mesele.

http://www.telsizciler.org/index.php/topic,27707.msg78715.html#msg78715

Burada umumi olarak sormamdaki amaç işte o püf noktasını öğrenmek. Sen bana anlattın ama yapamadım. Sanırım acemilerin dilinden, acemiler daha iyi anlıyor bazen.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git