Gönderen Konu: YM1KT 13. TEKİRDAĞ FİELD DAY ETKİNLİĞİ 02 HAZİRAN 2013 TARİHİNDE  (Okunma sayısı 1350 defa)

Çevrimdışı TA1ED

TÜRKİYE  RADYO AMATÖRLERİ CEMİYETİ TEKİRDAĞ ŞUBESİNDEN  RADYO AMATÖRÜ  ARKADAŞLARIMIZA DUYURU,

13. YM1KT GELENEKSEL TEKİRDAĞ FIELD DAY  ETKİNLİĞİ   02.06.2013 TARİHİNDE YAPILACAKTIR.

Ülkemizde Radyo amatörlerini ve ailelerini ayrıca radyo amatör adaylarını bir arada toplamak, senelerdir havada konuşup, karadan görüşmediğimiz amatör arkadaşlarımızı yüz yüze görmek, kırmadan, küsmeden amatörce radyo amatörlüğünü  değerlendirmek için ,   kurulacak istasyonlarla  portatif çalışma imkanları test etmek ve günün sonunda kurulacak  BİT  PAZARI etkinliğiyle 13. kez düzenlenecek olan YM1KT  FIELD DAY  etkinliğimiz 02.06.2013 tarihinde Tekirdağ ATATÜRK ORMANI piknik alanında  yapılacaktır. ATATÜRK ORMANI piknik alanı İstanbul istikametinden Tekirdağ’a giriş istikametindedir. Field day alanı olarak belirlediğimiz alan şehir e 5 km kadar uzaklıkta olmasına rağmen  hemen 500 m yakınında büyük bir alışveriş merkezi bulunmaktadır. gün içinde radyo amatörlerin daha fazla birlikte vakit geçirmeleri için 2010 yılından itibaren anlaştığımız bir firma field day alanına gelerek ızgara yakmak ta olup arzu edenlere meşhur köftemizi ve içecek servisinde bulunmaktadır.Bursa ve çevresinden gelecek arkadaşlar her gün akşamları   BANDIRMA –TEKİRDAĞ ve ERDEK –TEKİRDAĞ arasında karşılıklı olarak gemi seferlerini kullanabilirler, yada  ÇARDAK-GELİBOLU,LAPSEKİ-GELİBOLU VEYA ÇANAKKALE –ECEABAT    tarifeli sefer yapan  GESTAŞ gemilerini kullanabilirler. Bütün radyo amatörleri, ve amatörlüğe meraklı arkadaşlarımıza duyurulur.
  Kullanabileceğiniz YM1KT röle frekansları VHF 145.600  TON 77 khz.UHF 439.425 ,TON  88.5 KHZ  ile çalışmaktadır.Saygılarımızla.

TRAC TEKİRDAĞ ŞUBESİ YÖNETİM KURULU   adına irtibat telefonları

BAŞKAN:MEHMET ÇEVİK                TA1CM      0532 2428733
 SEKRETER:METİN KORKMAZ          TA1ED       0532 6636010
 SAYMAN :ARİF AKYOL                    TA1EE       0282-2613777

Geçtiğimiz yıllara ait  fieldday   fotoğraflarına  aşağıdaki linkten  ulaşabilirsiniz

http://www.tractekirdag.org.tr/tracgaleri/index.php?/category/3
TA1ED
  METİN KORKMAZ -TEKİRDAĞ

Çevrimdışı TA5FA

"Berabersek heryer Tekirdağ"  tuttum bu sloganı İl adını değiştirerek kullanabiliriz değilmi  :)

Sağlıcakla

Çevrimdışı TA1CH

Mehmet  abi geliyormusun  .

Çevrimdışı TA1ED

Mehmet bey iyi günler,       BERABERSEK HER YER   TA!              selam ve saygılarımla.   

TA1ED
        METİN KORKMAZ
             TEKİRDAĞ
TA1ED
  METİN KORKMAZ -TEKİRDAĞ

Çevrimdışı TA7BB

merhaba.
hayırlı olsun

Çevrimdışı TA1ED

Değerli radyo amatörü arkadaşlar,

YM1KT  13.TEKİRDAĞ FIELD DAY ETKİNLİĞİ 'ne  Navigasyon aleti kullanarak gelecekler  için, etkinliğin yapılacağı alanın koordinat bilgisi;

Longitude :     27.58917 E (27° 35' 21'' E)
    Latitude :       40.98963 N (40° 59' 23'' N)
    QTH locator :     KN30TX

TA1ED
  METİN KORKMAZ -TEKİRDAĞ

Çevrimdışı TA4CS

Hayırlı olsun
Aydından 73.
Dürüstlük Pahalı Bir Mülktür Ucuz İnsanlarda Bulunmaz.
'' Okumazsan yerin şantiye; Dinlenmeden parmak.banma krem şantiye.''
EFELER-AYDIN
KM37WU
37° 50' 05'' N
27° 50' 22'' E

Çevrimdışı TA5FA

Rezervasyon yada biletmi alıyoruz   :)
Katık yanımızdamı getirek peynir-zeytin-hıyar-domat  yoksa orada birşeyler bulurmuyuz  :)

Sağlıcakla

Çevrimdışı TA1CH

Mehmet bey geliyormusunuz diye soruyu ben sorduğuma göre cevabıda ben vereyim siz  buyrun  gelin  ikram kısmını merak etmeyin  elimizden geldiğince ağırlamaya  çalışırız  siz ve gelen diğer arkadaşları .73

Çevrimdışı TA5FA

Pardon yukarıdaki soruyu atlamışım ozaman . Kısmetse diyelim.

Sağlıcakla

Çevrimdışı TA1ED

(Rezervasyon yada biletmi alıyoruz   :)
(Katık yanımızdamı getirek peynir-zeytin-hıyar-domat  yoksa orada birşeyler bulurmuyuz  :)

Değerli radyo amatörü arkadaşlar,

gelen arkadaşları en iyi şekilde misafir etmeye çalışacağız,önceden gelip Tekirdağ da kalmak isteyen arkadaşlar olursa şehir merkezinde (öğretmen evi olabilir) hotellerde rezarvasyon yaptırabiliriz, yok eğer biz faaliyet alanında çadır ile veya karavan ile kamp yapmak istiyoruz denirse ,kamp alanında  kapalı tuvalet ve su mevcut.elektrik kısmen var. 500 metre kadar yakınında büyük bir market mevcut.
gün içinde gelecek arkadaşlar, yeme içme ihtiyacı için  her hangi bir hazırlık yapmamış olsalar bile saat 13.00 -15.00  arası catering firması servis yapıyor.menü tabii ki Tekirdağ köftesi,salata,içecek, isteyene peynir helvası.çaylar,kahveler şubeden.
amacımız insanları bir araya getirmek. selam ve saygılarımla

TRAC TEKİRDAĞ ŞUB. SEKRETERİ
                    TA1ED
             METİN KORKMAZ

TA1ED
  METİN KORKMAZ -TEKİRDAĞ

Çevrimdışı TA5FA

Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın; maksat bir araya gelmek   klavyeden yada on-air tanıştığımız insanlarla yüz yüze görüşebilmek  Allahdan bir mani olmaz ise görüşmek ümidiyle.

Sağlıcakla.

Çevrimdışı TA1MD

keşke açıköğretim sınavlarına denk gelmeseydi, katılmayı istiyordum :(

Çevrimdışı TA8C

hayırlı olsun tüm çalışmalarınızda emegi geçen arkadaşlara teşekür ediyorum.gaziantep/den selamlar
TA8AL
Mehmet hanifi küçükoğlu
ta8al@hotmail.com
05334605192
http://www.gazianteptrac.org.tr/
Yalnızca kültürlü insanlar öğrenmeyi sever, cahiller ders vermeyi tercih eder.
Edouard Le Berquier

Çevrimdışı TA3EP

Hayırlı olsun, başarılar dilerim. Keşke görevim olmasaydı da, ben de gelebilseydim.
I ♥ HF SSB
I ♥ 20m BAND

Çevrimdışı TA1YT

Tekirdağ geleneksel 13 ncü FİELD DEY etkinliği yapılmıştır,

Çevrimdışı TA1CH

Emeği gecen iştirak eden  arkadaşlara teşekkür ediyorum  güzel bir gün yaşattıkarı için .

Çevrimdışı TA5FA

Organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara tş ederim Elinize sağlık  sonrakilerde görüşmek ümidiyle ...
Tekirdağ Hatırası >> http://ta5fa.blogspot.com/2013/06/tekirdag-hatras.html

Sağlıcakla

Çevrimdışı TA5ASE

HAYIRLI OLSUN:)