Gönderen Konu: Akıllı Cımbız ™ Yeni ST5 modeli şu anda hazır!  (Okunma sayısı 133 defa)

Çevrimdışı TA2JA

Advance Devices, Inc , ölçüm, tespit için bir uzman çözüm sağlar test ve sorun giderme yüzey cihazları (SMD) monte edilmiş ve kurşunlu iki terminal cihazları - Akıllı Cımbız ™ -cımbız bir dizi bir dijital LCR metre.
Akıllı Cımbız ™ arama, sondaj kolay hem belirgin ve işaretsiz SMD bileşenleri tanımlamak her türlü pasif SMD ve delikcihazlar. Cihaz bu kondansatör ESR (gibi ikincil parametreler ile birlikte hız ve hassasiyet ile kapasite, endüktans ve direnç ölçerESR Metre ). Q (kalite faktörü) ve D (kayıp faktörü) ve Z (empedans) ölçümleri de sağlanmaktadır.

Akıllı Cımbız ™ LCR metre SMT bileşeni sıralama için vazgeçilmez bir araç olarak kendini kanıtlıyor, devre içi ve on-board empedans test ve ürün hata ayıklama.
"Eğer işlevselliği göz önüne aldığımızda, doğruluğunu (NIST izlenebilir), kullanım kolaylığı, Akıllı Cımbız bence, büyük bir araç ve sağlam bir yatırımdır."
Charles A. Schuler,
"Elektronik Prensipleri ve Uygulamaları" kitabının yazarı
"Akıllı Cımbız bana anında büyüteç ya da pahalı test cihazları başvurmadan ben kullanıyordum kapasitörler değerini bulalım.Cımbız da [...] Eşim ve ben de biz akıllı cımbız erişimi olduğunu heyecanlandırdı. "Bana daha iyi bir performans gösteren devre tasarım izin bileşenlerin kaybı ve Q faktörler, hızlı bir ölçüm sağlanan
https://smarttweezers.3dcartstores.com/Smart-Tweezers-Kit-additional-test-leads-PN-ST51AD-KBHP_p_66.html

Advance Devices, Inc. provides an expert solution for identifying, measuring, testing, and troubleshooting surface mounted devices (SMD) and leaded two-terminal devices -Smart Tweezers™- a digital LCR meter in a set of tweezers.
Smart Tweezers™ identify both marked and unmarked SMD components with easy probing of all types of passive SMD and through-hole devices. The instrument measures capacitance, inductance and resistance with speed and precision along with secondary parameters such as capacitor ESR (ESR Meter). Q (quality factor) and D (dissipation factor) and Z (impedance) measurements are also provided.

Smart Tweezers™ LCR meter proves itself as an indispensable tool for SMT component sorting, in-circuit and on-board impedance testing and product debugging.
“When you consider the functionality, the accuracy (traceable to NIST), the ease of use, Smart Tweezers is a great instrument and a solid investment, in my opinion.”
Charles A. Schuler,
author of  the “Electronics Principles and Applications” book
“The Smart Tweezers let me instantly find the value of the capacitors I was using without resorting to a magnifying glass or expensive test equipment. The tweezers also provided a quick measurement of the loss and Q factors of the components, which let me design a better-performing circuit [...]  My partner and I are both thrilled that we had access to the smart tweezers.”
Ryan,
ECE 445, Beckham Institute, University of Illinois

E-posta: sales@advancedevices.com

Çevrimdışı TA2JA

Ynt: Akıllı Cımbız ™ Yeni ST5 modeli şu anda hazır!
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2013, 00:46:59 »

Çevrimdışı TA6A

« Yanıtla #2 : 15 Mayıs 2013, 09:51:04 »
Kullanışlı bir alet ama "hoby" için yüksek fiyat.
Zoru başarırız, imkânsız biraz zaman alır.