Gönderen Konu: TMV-7 MOBİL TELSİZ İM ARABAM ÇALIŞINCA KANAL SIFIRLIYOR...  (Okunma sayısı 200 defa)

Çevrimdışı TB6CFA

TA Callbook kaydı

Atalay Yeşil
    KASTAMONU
  • Hamlet
  • *
  • dostluğu ve paylaşmayı severim.
Arkadaşlar TMV-7telsizimi epeydir arabamda kullanıyorum.araçta stop halindeyken dinlediğim kanallar,araç çalışınca 14,00 olarak sıfırlıyor.tekrar hafıza tuşuna basınca frekanslar tekrar geliyor. Aynı şekilde cihazı yeni açınca 144,mhz den açılıyor tekrar hafıza tuşuna basarak kanalları yerine getiriyorum..B U CİHAZDAN Kullanan arkadaşlar varsa cihaz için ne yapabilirim.Bilgilerinizi bekliyorum..KASTAMONU,DAN    73......

Çevrimdışı TA0E

benimde basima geldi menu icersinde. telsiz acilirken resetlenmesi gerektiren menuyu kapaliya getirin sorun cozuluyor
Kusura bakmayin telsizim artik durmuyor menude cok basit zaten goreceksiniz

Çevrimdışı TA2OD

Menüden o bölümü bulamaz iseniz kafanın arkasında reset deliği var oradan resetleyiniz, fabrika ayarlrına döneceği için sorun çözülebilir.
ZONGULDAK KDZ EREĞLİ DEN 73.
ta2aoz@hotmail.com
https://picasaweb.google.com/home?hl=tr
AHMET ÖZER TEL-0531 623 9066

Çevrimdışı TB6CFA

TA Callbook kaydı

Atalay Yeşil
    KASTAMONU
  • Hamlet
  • *
Sayın Mustafa ve Ahmet bey sizlere teşekkür ederim dediklerinizi yaptım.cihazın belirtmiş olduğunuz gibi menü ayarlarında sorun varmış.sıkıntı düzeldi,fakat bu seferde vhf-uhf oldu .uhf yi nasıl vhf ye çevirebilirim acaba. şimdiden ilgileriniz için teşekkür ederim...73....

Çevrimdışı TA2OD

Cihazın hangi tarafının bandını değiştirmek istiyorsan orada kalsın
F tuşuna  bas sonra bantlara ait ses potlarının arasındaki küçük butona bas ve istediğin bandı seç.
ZONGULDAK KDZ EREĞLİ DEN 73.
ta2aoz@hotmail.com
https://picasaweb.google.com/home?hl=tr
AHMET ÖZER TEL-0531 623 9066

Çevrimdışı TB6CFA

TA Callbook kaydı

Atalay Yeşil
    KASTAMONU
  • Hamlet
  • *
Sayın  Ahmet bey çok teşekkür ederim.Dediğinizi yaptım sorun çözüldü ...şimdi cihazım ilk veya arabayi çalıştırdığımda sıfırlamıyor hangi kanalda kaldıysa ordan başlıyor.sıkıntım gitti ...teşekkür ederim siz ve Mustafa beye ...KASTAMONU,dan  73,,,,,,