Ana Sayfa > Neler, neler yapmışlar! ***

Silinemeyen klasörleri silen program

<< < (2/5) > >>

TB6BHK:

Sil
Sayın Kadir Akkuş Bey Yazıda hatalar oldu yeniden yazdım
Sizin yazınızı görmedim neredeyse düzeltmek amacıyla yazıyı silecektim. Şimdi sadece programın ismini düzelteyim PuranUtilitiesSetup
Kadir bey: Normal olarak windows ve program files saten silinemez. Zira kullanımda olan programlardır.   Ancak benim gibi küçük de olsa bir site sahibi olanlar bilgisayarla  biraz fazlaca haşır neşir olma zorunda kalanlar, 
Hartdisklerini  C: D : E:  diye ya iki veya 3 bölüme ayırırlar. Her birine ayrı ayrı windows kurarak işini gayet rahatlıkla hallederler.
 Silinecek windows C: de ise   bilgisayarınızı kapatıp D: den açarsınız.  C: pasif hale gelir ve daha kolay silinir.. Windowsun birine virüs girer veya bir kazaya kurban giderse, diğer windowsu  kullanarak eski windowsu silersiniz. Yine de Macromed  dosyası silinmeyi reddeder. Ve hatta diğerlerinin silinmesine engel olur. Önce Macromed dosyasını seçersiniz, sonra diğerlerini seç butonuna basarsınız, sil dersiniz veya çöp kutusuna yönlendirirsiniz.,  Macromed hariç diğerleri silinir. Macromedi ise unlocker siler. 

Bigisayar artık C: den açılamaz. Bilgisayar açılacakken sorar nerden açılayım.  Ya D: ya da E: den açılacaktır. Açarsınız, yeni kurulacak windowsun harfi C: olarak gösterilecektir

73!    Hüsnü köktürk     husnu66tr@yahoo.com 

TB6BHK:
TA6A Simavi Can Bey
Neden bilgisayarınızı formatlamıyorsunuz demişsiniz.
Ben de sizin gibi formatın faydalarına inanan birisiyim asla antiformat bir yapıya sahip değilim. Ancak Benim D: klasöründe bir arşiv dosyam var, bayaği hacımlı.  Haliyle format atamıyorum. Arşivin silinmesinden korkuyorum. Ayrıca bazı antivirüs programları bazı exe dosyalarını virüs diye silerek arşive zarar açıyorlar. Bu nedenle şimdilik Avira antivirüs kullanıyorum.   Sağlıcakla
73' Hüsnü Köktürk   husnu66tr@yahoo.com

TA8A:
Hüsnü Abi,

Yazdıklarınızdan arşivinizin önemli olduğunu anladım. Fakat sanki başka bir yerde yedeğinizin olmadığını da anladım. Hal böyle olunca ÜRPERDİM. Abi sen boş ver formatı falan. Hemen şu yedekleme işini hallet.

Benim 1992 den beri tüm yazışmalarım ve e-postalarım duruyor. Fakat iki ayrı yerde yedeğim var. Birisi evde, bir diğeri ise iş yerinde. Yedekleri tazeleyemediğim hafta uykularım kaçıyor. Şimdi sizin yedekleme işinizin olmaması bu gece uykumu kaçıracaktır, eminim.

Sağlıcakla kalınız.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

TA6A:
Bilal Bey'e katılıyorum. Yedek almamanın acısını çok çetim, şimdi tüm verilerim 3 ayrı diskte yedeklenmiş durumda ve ayda bir kere yeniliyorum. Asıl korkum film ve belgesel kolleksinonumda çünkü yedekleme lüksüm yok, 15 TB yer kaplıyorlar ne yapacağım bilemiyorum gerçekten :(

TB6BHK:
Sağolasnı Bilal Ekmekci Bey
Uyarılarınız için teşekkürler.  Bir zamanlar 3 sene K Maraşta kaldım. Gaziantebi Hep merak etmişimdir. Antebin Halk yapısının biraz farklı olduğunu biliyorum. Kendi imkanlarıyla dış yardım almadan başarılı şekilde yaşayabilen bir şehir. Teknolojiye yatkın, epeyce de insancıl tamamen örnek alınacak biir şehir, doğunun İstanbulu belki
73 Hüsnü Köktürk

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git