Ana Sayfa > Neler, neler yapmışlar! ***
Silinemeyen klasörleri silen program
TB6BHK:
Konuyu okuyan arkadaşlara açıktan bir özür.
İsmini yazdıiğım PuranUtilitiesSetup isimli program benim açımdan güzel olabilir. Ancak program Benim içinde windows kırıntıları bulunan WIisimli klasörümü silememiş fakat ismini 59 olarak değiştirmiş. Bu kırıntıyı ancak bir üst versiyon windowsun sileceğine inanıyorum.
73! Hüsnü Köktürk
TB3BSW:
Format atmaktan bıktım. :)
Ne diski bölümlemek, ne de antivirus programları işe yaramadı.
4 GB lık flash bellleğe Linux kurdum....
Persisitance modunda Lubuntu gayet stabil çalisiyor... Çok ta memnunum... Dizüstü bilgisayarım ile windows' u artık sadece çok önemli ! işlerim için kullanıyorum.
Usb flash bellek günlük işler için yeterli... Hem de linux viruslere, malwerelere karşı bağışılklı.... Hemde windows tan hızlı... :)
https://help.ubuntu.com/community/Lubuntu/GetLubuntu Buradan sisteminize uygun olan lubuntu yu indirip, (650 MB civarı)
buradan unetbootin programını da indirdikten sonra
http://unetbootin.sourceforge.net/
unetbootin programını kurun
indirdiğiniz lubuntu programını ve flash diskinizi uetbootin programına gösterdikten sonra 1ila 2 gb lik persistance modu için ayarlar ve ufak tefek programlar için yer bırakın, create dedikten sonra flash diskiniz oldu bilgisayar....
Yanlız bilgisar başlarken flash diskinizi tanıması için, flash diskiniz takılıyken biostan başlangiç ayarlarında değişiklik gerekebilir ... Ya da bilgisyar açılırken hemen F12 ye basarak USB den başlat demeniz gerekir.
Bu da verileriniz bir çok tehlikeden korudugu gibi banka ve alışverş işlerinizi temiz bir widows tan yapmanızı sağlar....
Ayrıca, flash belleğinizi yanınaza alarak seyehatlerde internet kafelerden bile internet e güvenle girebilirsiniz ...
TB6BHK:
Değerli Mehmet Sütcü Bey
Gerçekten çok kıymetli bilgiler vermişsiniz. Benim biraz uğraşmışlığım var. o da CD ye ubuntu kurabildim. 16 GB lik flash diskimi bilgisayarım anında okuyamıyor. Bu konuları bu kadar iyi bilen birileri olabileceğini dahi düşünnemedim. Zira daha şimdiye kadar flasha linux yükleyebileni görmedim. En azından çevremdekiler bunu beceremiyor. Bilgisayarcilar dahil. Yazdıklarınızı yapmaya çalışacağım.
73" Hüsnü Köktürk
TA3CD:
http://www.pardus.org.tr/ adresinden TUBİTAK tarafından geliştirilmiş PARDUS un "ÇALIŞAN" ( bir de kurulan var ) sürümünü indirip ,istediğiniz medya üzerine kendi yardımcı programı ile yazınız.
Küçük bir exe dosyası , indirdiğiniz iso formatındaki dosyayı hedef medya üzerine boot edilebilir biçimde aktarıyor.Bana oldukça basit ve kullanışlı gelmişti.
73 de TA3CD
TB6BHK:
Değerli Mehmet Sütcü Bey
Yazılarınıza bu arada Kutsi Arda Beyin TA3CD Pardus una da bir göz attım. Pardus herhalde tamamlanmamış
4 GB flash belleğe Lubuntu kurdum ama istediğim gibi olmadı. 4 GB içinde çalışıyor. Hart Diski okuyamıyor. Benim CD deki Ubuntu Hart diski okuyabiliyordu. Acaba bir yerde hata mı yaptım?
73! Hüsnü Köktürk
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git