Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***
Regülede son nokta
TA2E:
png eklentili bu çizimleri açması gereken yazılım nedir?
TA2JU
TA5AGC:
Hasan bey, windows doğrudan açması gerekir... (windows live fotograf galerisi ya da windows resim ve fax görüntüleyicis)
Ben resim görüntülemede (ve düzenlemede) "ACDSee 10 Photo Manager" kullanıyorum. İsterseniz gönderebilirim.
TB6BHK:
Selamlar Hasan Turgut Bey
Gültekin Çakar Bey bu işlerin uzmanı, ben de onun yazdıklarına bir iki açıklama ekleyeyim getireyim.
PNG Dosya Adı: Portable (Public) Network Graphic
Dosya Açıklaması:
Internette resim şema yayınlamakta kolaylık sağliyor, sahife sayısını azaltıyor.. Geliştirilmiş resim Dosyası. JPG kadar kaliteli ve ayrıca şeffaflık, gif özellikleri gösrerebiliyor. Güncel Internet Explorer Ile Açılabilir. Eski sürümler okuyamıyor. Ayrıca Acdsee, Irfan View
Irfanview.Tuwien.Ac.At
Www.Acdsee.Com
en iyi 73! Hüsnü Köktürk husnu66tr@yahoo.com
TA4AAC:
Osman Zorbaz üstadımın devresini isis ve areste çizimini yaptım. alt baskısını çıkarttım. kendisine mail olarak gönderdim, yayınlamamda bir kusur olurmu diye sordum izin istedim;;; fakat geri dönüş olmadı... mail adreslerini veren arkadaşlara göndermeye çalışırım. aynı şekilde altbaskı çıkartan arkadaşlar var ise onlardanda aynı şekilde paylaşmalarını rica ederim. " husnuler03@hotmail.com" 73's...
TB6BOZ:
sayın A.Akif Çetin abey bana izin şeklinde veyahutta başka şekilde herhangi bir mail gelmedi şunu ifade edeyim burada yayınlamanızda kesinlikle bir mahsur görmüyorum ayrıyetten memnun oluruz yayınlamanı bekliyoruz ve bu baskı devreden yaptıracak olan arkadaşlar var ise bende talibim size çok teşekkür ederim. imailimede gönderirseniz sevinirim osman.zorbaz66@hotmail.com
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git