Gönderen Konu: DELİ 05...  (Okunma sayısı 1305 defa)

Çevrimdışı TA2NCA

DELİ5 :-)))))) BU KONU ZORUNUZAMI GİTTİ
« Yanıtla #20 : 19 Aralık 2012, 21:41:41 »
DELİ 5 KONUSU BAZI ARKADAŞLARIN ZORUNA GİTMİŞ OLMALIKİ KONUYU BİLE KALDIRMIŞLAR FORUMDAN SAYIN 8 ALFA HAKKIMDA YAPILAN ELEŞTİRİYİ KALDIRMADINIZDA BENİM YAZDIKLARIMMI ZORUNUZA GİTİİ HAAAA GÜLÜYORUM HALİNİZEEEE :-)))))))))

Çevrimdışı TA3TR

Ynt: DELİ5 :-)))))) BU KONU ZORUNUZAMI GİTTİ
« Yanıtla #21 : 20 Aralık 2012, 09:02:49 »
Benim anlayamadığım kendine DELİ diye tanıtan kişiler, neden Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi yöntemini seçmiyorlar. Benim bildiğim ruh sağlığı bozuk kişilere deli denir. Mademki  kendilerinin ruh sağlığı bozuk olduğuna inanıyorlar toplumunda ruh sağlığını bozmamak adına tedavi görmeleri gerekmezmi? 145.575 de yapılan muhabbetleri CB kullandığım dönemlerde bile duymadım, yıllarca dinlemek zorunda kaldığımız bu arkadaşları bir çok sefer uyardık, ama malum kendine deli yakıştırması yapan kişiliklere tedavi olmadıkları sürece ne anlatabilirsiniz ki? Roleler de küfür edenler bunun bedelini ödediler ve ödemeye devam ediyorlar. Sizlerde bir bedel ödeyeceksiniz kimin yaptığı yanına kalmış? Olan seviyesiz  muhabbetleriniz le  kötü örnek olduğunuz genç yeni amatörlere oldu. Evet benim itirazim var sizler gibi Turk toplum ahlakına ve etik kurallara uymayan bana göre amatör ruh taşımayan kişileri  amatör bantlarda duymak istemiyorum.

Çevrimdışı TA8A

Ynt: DELİ 05...
« Yanıtla #22 : 20 Aralık 2012, 10:36:24 »
Kıymetli Arkadaşlar,

DELİ 05 ile ilgili konular birleştirilmiştir. Daha önce başlayan ve bilgilendirme kapsamında olan mesajların yönü tartışmaya dönmüştür. BİTLİK tartışma sitesi değildir. Bu konuda yeni mesaj gönderilirse silinecektir.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA2NCA

Ynt: DELİ 05...
« Yanıtla #23 : 24 Aralık 2012, 21:08:19 »
en burada tartışma yaratmak amaclı acmadım bu konuyu bilal bey sadece bu deli 5 konusu bazı arkadaşları neden bu kadar rahatsız etti onu anlamaya calışıyorum insanlar beni forumda eleştirirken tartışma olmuyor biz hak arayınca doğruları konuşuncamı tartışma oluyor silinecek bir konu varsa oda hakkımda eleştiri konusu açıp beni eleştirenlerindir.