Değerli Arkadaşlar,
Başlığı açan kişiyi tanımam, daha önce iletişimim olmadı ve kendisine karşı herhangi bir önyargım yok ancak,
Aşağıya kopyaladığım daha önce yazmış olduğum bir mesajda belirttiğim bir konu var. Şimdiye kadar internet üzerinde çok fazla yerli/yabancı, site/forum/sözlük/sosyal medya vb. ortamlarda bulunup, çok fazla kullanıcıyla iletişime geçtim. Tahminimce 13-15 senedir aktif olarak internet kullanıyorum.
Şimdiye kadar hiçbir zaman,
- tamamı büyük harfle veya
- bir küçük bir büyük harfle veya
- herhangi bir karakter kısıtlaması olmadan yazılan bir ortamda kelimeleri aşırı kısaltarak yazan veya
- ç yerine ch, ş yerine sh gibi türkilizce kalıplar kullanan kişilerden bir fayda görmedim, sağlıklı bir iletişim kuramadım ve de düzeyli bir tartışma ortamına giremedim.
Bu yüzden benim tavrım böyle kişileri görmezden gelip cevap vermemektir. Bana durduk yerde bağıran biriyle iletişim kurmam.
Sizleri bu sessiz protestoma davet ediyorum. Katılıp katılmamak size kalmış.
---------------------------------------------------------
TAMAMI BÜYÜK yazılan metinler internet ortamında bağırmak anlamına gelir, genellikle karşıdakine hakaret olarak algılanır ve hiç hoş karşılanmaz. Bu şekilde yazmak, sizi daha ciddi, yazdıklarınızı daha önemli yapmaz, aksine karşı tarafa yaptığınız saygısızlık olarak algılanacağından yazınızın okunmamasına, cevap alamamanıza neden olur.
http://www.telsizciler.org/index.php/topic,20560.0.html