Gönderen Konu: SİTEYE YENİ İSİM  (Okunma sayısı 245 defa)

Çevrimdışı TA1CFF

SİTEYE YENİ İSİM
« : 15 Kasım 2012, 04:01:50 »
Başta Bilal Bey olmak üzere tüm arkadaşlarıma sormak istiyorum. Bu sitemize daha çağdaş,daha modern yada radyo ,telsiz ve/veya amatörlükle ilgili bi isim koymanın zamanının geldiğini düşünüyorum. Ya siz ne dersiniz.

Çevrimdışı TA3Q

TA Callbook kaydı

Türker Ali Başlayıcı
    MANİSA
  • OM/YL
  • Amatörlük ruhu yaşatanlar daim olsun
Ynt: SİTEYE YENİ İSİM
« Yanıtla #1 : 15 Kasım 2012, 12:07:44 »
Ferudun bey;

Bitlik, bu site açılmadan da önce başka bir siteye bağlı olarak yine aynı isimle hizmet veriyordu. Bitlik, bir çöplük anlamında düşünülmemli şeklinde yorum yapıyorsanız öyle bir anlam ifade ettiğini şahsı kanaatımca hiç de değil diyebilirim, tartışma yapmamak için saygıyla ifadelerimi seçmeye çalışıyorum. Örnek olacak olur ise ( beceriksizler.beep.to ) şeklinde yurt dışında yine Türk lere hizmet veren siteye örnek göstereceğim, çünkü adamlar profesyonel ama ismi küçük tutmaya gayret ediyorlar. İyi günler.
73
TA3Q
TÜRKER ALİ BAŞLAYICI

QTH locator:KM38
ESKİ ÇAĞRI İŞARETİM TA8EF

Çevrimdışı TA7R

« Yanıtla #2 : 15 Kasım 2012, 13:15:19 »
Ferudun beye katılıyorum , burası iyi bir  " amatör forum" oldu , "bilik" olsa olsa bu forumun bir alt başlığı olabilir . Yine de alışılmış bilindik isim ,adres değiştirme zor bir iş olsa gerek .

Çevrimdışı TA1CFF

« Yanıtla #3 : 19 Kasım 2012, 23:23:04 »
Benim amacım gençlerin daha katılımcı olması için. Yoksa küçük gördüğümden değil. Bilal Bey Amca ne dersin. Bu konuda en çok söz hakkı senin tabiki.