Gönderen Konu: Kenwood ve Icom cihazlardaki 13 pin DIN soket  (Okunma sayısı 164 defa)

Çevrimdışı TA1BT

Kenwood ve Icom cihazlardaki 13 pin DIN soket
« : 09 Kasım 2012, 08:49:17 »
Resimdeki soketi edinmek için http://mcukit.com/ linkine tıklayabilir ve resimlere bakabilirsiniz. tel: 0312 354 03 73 cep: 0532 334 85 13
"Having a radio doesn't make you a communicator any more than having a guitar makes you a musician"
--Apologies to Jeff Cooper

Çevrimdışı TA1BT

Ynt: Kenwood ve Icom cihazlardaki 13 pin DIN soket
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2012, 08:58:06 »
Bu soketin girdiği yuva resimdeki gibidir ve Kenwood cihazlarda Terminal Node Controller (TNC) için Packet operasayonları, a Multimode Communications Processor (MCP) için Packet uygulamalarında, PacTOR, AMTOR, G-TORTM, PSK31, FAX veya Clover arayüzü, yine aynı soket ile SSTV uygulaması veya Phone adaptasyonu gibi bir çok uygulamada haberleşme yapabilirsiniz.
Icom Cihazlarda da muhtemelen benzeri uygulamalarda kullanılmaktadır. Tecrübem olmadığı için bilgi veremiyorum.

İstanbulda soketi bulmakta zorlanmıştım, ancak Ankarada bulabildim. Bağlantı için firma PCB ve kutu tavsiye etmekte. Sormayı unutmayınız....
"Having a radio doesn't make you a communicator any more than having a guitar makes you a musician"

Çevrimdışı TA8AT

« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2012, 11:56:30 »
sitede 13 pin erkek soket göremedim yokmu acaba
I LOVE İCOM

Çevrimdışı TA1BT

« Yanıtla #3 : 09 Kasım 2012, 19:58:28 »
13 pin erkek soket var, ben aldım, telefonla konusun yardımcı olurlar..

Çevrimdışı TA8AT

« Yanıtla #4 : 09 Kasım 2012, 20:26:34 »
Teşekkür ederim Burak bey.
I LOVE İCOM