Gönderen Konu: Kablosuz antistatik bileklik kullanan var mı?  (Okunma sayısı 124 defa)

Çevrimdışı TA3EP

Kablosuz antistatik bileklik kullanan var mı?
« : 30 Haziran 2012, 13:24:05 »
Ürün şu: upTech AB200 Kablosuz Antistatik Bileklik.

Açıklamasında yazanlar:  İnsan vücudunun elektriklenmesine müsait ortamlarda, teknik servislerde, ofislerde kullanılır. İnsan vücudu üzerindeki statik elektriği çeker. Kablosuz özelliği ile üzerinizdeki statik elektriği atmosfere boşaltır. Herhangi bir uygulama yapmanıza gerek kalmaz.

Antistatik bileklik alayım dedim, google amca karşıma böyle bir ürün çıkardı. Açıklamaya göre, bu ürünü bilezik gibi kola takıyorsunuz, toprak kablosu falan olmadan, vücudunuzdaki statik elektriği yok ediyor. Eğer işe yarıyorsa çok güzel bir ürün ama kafamda soru işareti oluştu. Kullanan arkadaş var mı aramızda, hakikaten işe yarıyor mu acaba?
I ♥ HF SSB
I ♥ 20m BAND

Çevrimdışı TB6BHK

Ynt: Kablosuz antistatik bileklik kullanan var mı?
« Yanıtla #1 : 01 Temmuz 2012, 00:31:25 »
Ahmet Bey
Zamanımız insanları bilezik üretmeye pek sıkı sarıldılar. Kimileri bakır stress veya topraklama bilezikleri takıyorlardı. Kimileri plastik denge düzenleyici bilezik imal ettiler. Bu denge bileziğini bir tanıdığım eczahaneci bana orijinal mal diye hediye etmişti. Her tarafı plastik Ben de bunu iade ettim, bu kroniklere yaramaz dedim. Yalnız sizin gündeminizdeki bilezik hoşuma gitti. Bunu apartmanlarda elektrik tesisatında toprak teli yerine kullanabilirsek şahane olur.
73 Hüsnü Köktürk

Çevrimdışı TA2AOG_SK

Ynt: Kablosuz antistatik bileklik kullanan var mı?
« Yanıtla #2 : 01 Temmuz 2012, 10:37:08 »
Pek inanasım gelmedi.
Osman Güler
TA2CMC (eski çağrı işareti)