Gönderen Konu: TRAC 50.YIL HATIRA PULU  (Okunma sayısı 338 defa)

Çevrimdışı TA1ED

TRAC 50.YIL HATIRA PULU
« : 15 Haziran 2012, 12:49:46 »

Değerli  radyo amatörü arkadaşlar,
        TELSİZ VE RADYO AMATÖRLERİ CEMİYETİ   Konak Şubesi  ile DEÜ Haberleşme Klübünün ortaklaşa yaptıkları çalışma ve TRAC'ın 50.kuruluş yılı anısına bastırılan  pullardan almak isteyenler   Konak Şube Başkanı itsaygin@yahoo.com adresine başvurarak temin edebilirler. yurt dışına  direkt olarak qsl card gönderiminde  kullanmak güzel olacaktır, selam ve saygılarımla

TA1ED
    METİN KORKMAZ
        TEKİRDAĞ
TA1ED
  METİN KORKMAZ -TEKİRDAĞ

Çevrimdışı TA3FB

Ynt: TRAC 50.YIL HATIRA PULU
« Yanıtla #1 : 15 Haziran 2012, 14:48:24 »
Tebrikler, güzel düşünce......
Barış Tuncel
P.K 18, 17100 Çanakkale

Çevrimdışı TB1BTJ

« Yanıtla #2 : 15 Haziran 2012, 22:34:29 »
güzel bir  çalışma genel merkez ve diğer şubeler bu çalışmayı örnek alıp kendileri farklı dizaynlarla pul bastırabilir 50 .yıl için yapılan çalışmalara gönderecekleri qsl lerde kullanabilir sadece bir fikir 73
TB1BTJ
OP.JAN ACEMOĞLU
LOC.KN41LB

Çevrimdışı TA2PI

« Yanıtla #3 : 26 Haziran 2012, 23:52:57 »
Tebrikler. Düşünce nostaljik bakımdan güzel. Umarım böyle çalısmaların devamı  gelir  kanaatindeyim..

Çevrimdışı TA7H

« Yanıtla #4 : 03 Nisan 2020, 16:15:34 »
Küçük çaplı bir pul koleksiyonu yapıyorum. Kişisel pul hizmetinden haberdar olduğumda böyle bir pul çalışması düşünmüştüm. Türkiye'de ilk olur diye düşünürken şans eseri bu pulu gördüm. Yapımda emeği geçenleri tebrik ederim. Çok güzel bir çalışma olmuş.

Yıllar sonra farketmiş olmak beni üzdü. Bu pula nasıl ulaşabilirim? koleksiyonuma eklemek isterim.