Gönderen Konu: Haberiniz var mı?  (Okunma sayısı 451 defa)

Çevrimdışı TB6BHK

Haberiniz var mı?
« : 12 Mayıs 2012, 13:25:17 »
Yanılmış olabilirim ama İstanbul  faal  amatörlerinden  TB2CCC  Fikret Tekcan'ın yazılarını uzun zamandır  Bitlikte göremiyorum. Merak ettiğim için bu mesajı buraya koydum
73  Hüsnü Köktürk

Çevrimdışı TB1BTJ

Ynt: Haberiniz var mı?
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2012, 21:38:44 »
Yanılmış olabilirim ama İstanbul  faal  amatörlerinden  TB2CCC  Fikret Tekcan'ın yazılarını uzun zamandır  Bitlikte göremiyorum. Merak ettiğim için bu mesajı buraya koydum
73  Hüsnü Köktürk

HÜSNÜ BEY, fikret bey e facebooktana ulaşabilirsiniz.özelinize mesaj attım 73.TB1BTJ
TB1BTJ
OP.JAN ACEMOĞLU
LOC.KN41LB

Çevrimdışı TB6BHK

« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2012, 11:49:28 »
Değerli amatör Sami Yaşar
Bitlikte yazılarının eksikliğini gördüğüm bir yaşlı değerli amatör arkadaşlarımızdan biri daha var. Ben bunu  yaşlılığın verdiği bıkkınlık hissi olarak görüyorum. Yaşlandıkça her türlü faaliyetleriniz haliyle azalıyor. Benim de akıl ve zeka seviyem sağlığımı korumaya yetmedi. Sağlık konusunda basın ve televizyonda uyarılar yapılıyorsa da bana kalırsa uyarıların yapılmadığı alanlar hala mevcut. Her konuda sizin de uyarı yapmaya yetkiniz olmayabilir. Yapsanız sizin başınız belaya girebilir, yapmasanız ..?
Bitliğe küsmek ve kırılmanın sebeplerinin birisi inşallah  ben değilimdir. Zira Fikret Tekcan bey benim bir yazıma cevap vermiş ve o cevap hala orda duruyor, tarafımdan
cevabı okudum sağol diye bir ifade ilave edilmemiş.
Cevap ilavesi arkadaşa hürmetsizlikten kaynaklanmıyor. Benim gibi eksik düşünenler durumu şu şekilde değerlendirebiliyorlar. Burası bir sohbet alanı değil, daha ziyade projelerin sergilendiği, satılık malzemelerin ortaya konulduğu......bir alan.
Bazı arkadaşlar, ben sizlere şu şu yazıları email ettim, nerde benim teşekkürüm diye yakınıyorlar. Demek sosyal aktivitesi fazla olan arkadaşlar anında cevap verip teşekkürü de hemen yapıştırıyorlar. Doğrusu bu olabilir.
Benim de bu sitenin sahibi Bilal beye bazı ricalarım oldu.  Siteye bir link vermişim. Benim site ortadan kalkıp silinince resim, şema gitti yerine çirkin birşeyler çıktı.  Bilal beye email attım durumu düzelt diye,  eksik olmasın Bilal bey edip programını açtı,  çirkin yazıları eliyle sildi ve sildim diye de mail gönderdi.  İnanın teşekkür ederim cevabı yazmadım.
Kocaa yahoo.com free siteleri sildi. Benimkisi de silindi.   Sitelerimizi
  http://www.geocities.ws
 adlı bir server arşivlemiş (başkası da var) Sınırsız çalışma alanı vermiş. PHP üst düzey site kullanım hakkı bedava. Siz müracat ediyorsunuz onlar size yeni bir şifre verip siteyi arşivden çıkarıp size sunuyorlar.  Ben ise teşekkür yazmadım. Oysa eski free serverler hep kısıtlı çalişma alanı sunuyorlardı. Ben ise bu modern sitenin teknik imkanlarını kullanabilir bilgi seviyesinden çok çok uzağım.
Ne ise sebepler sağlık sorunu olmasın, diğerlerinin çaresi bulunur.
73 Hüsnü Köktürk

Çevrimdışı TA1AJ

« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2012, 11:31:53 »
Hüsnü Abi, selamlar. Fikret Tekcan Abi ile Facebook'ta yazıştım, senin O'nu sorduğunu söyledim, teşekkür etti, sana selamları var.

Çevrimdışı TB6BHK

« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2012, 12:21:59 »
Eksik olmayın Muharrem Niişancı Bey
Siz bana 2010 tarihinde neler neler yapmışlar bölümünde hoşgeldiniz mesajı atmışsınız.
 Bitlik kullanım klavuzunu açıkça biryerde göremediğim için yazdığınız mesajları inanın 2012 --17 mayısta gördüm. Siz İstanbuldasınız, İstanbul amatörlerini daha iyi tanırsınız.
Muharrem bey biliyorsunuz Yurdumuzda (benim kanaatimce)en eksik olan şeylerin başında teknik insan sayısının eksikliği.  Amatörler, saten karşıkıksız teknoloji üreten ifedakar insanlardır. Desteklenmesi ve hatta maddeten ve manen  teşvik almaları gerekir.
Bizler dere içine yatırım yapıpta , yetişin mahsulümü sel götürdü diyene tazminat verecek kadar kabadayı iken, elektronik hurdalarınmızı dahi amatörlere vermeyip ,  hurda demir fiatına başkalarına verecek kadar amatöre sıkı davran insanlar olabiliyoruz.
Bu konuda teknolojinin neredeyse olmadığı dönemde dahi Osmanlılar bazı okumuş kesimi korumak amacıyla tahsilli insanları askerlikten muaf tutmayı düşünmüş ve gerçekleştirmişler.
73 Hüsnü Köktürk