Değerli amatör Sami Yaşar
Bitlikte yazılarının eksikliğini gördüğüm bir yaşlı değerli amatör arkadaşlarımızdan biri daha var. Ben bunu yaşlılığın verdiği bıkkınlık hissi olarak görüyorum. Yaşlandıkça her türlü faaliyetleriniz haliyle azalıyor. Benim de akıl ve zeka seviyem sağlığımı korumaya yetmedi. Sağlık konusunda basın ve televizyonda uyarılar yapılıyorsa da bana kalırsa uyarıların yapılmadığı alanlar hala mevcut. Her konuda sizin de uyarı yapmaya yetkiniz olmayabilir. Yapsanız sizin başınız belaya girebilir, yapmasanız ..?
Bitliğe küsmek ve kırılmanın sebeplerinin birisi inşallah ben değilimdir. Zira Fikret Tekcan bey benim bir yazıma cevap vermiş ve o cevap hala orda duruyor, tarafımdan
cevabı okudum sağol diye bir ifade ilave edilmemiş.
Cevap ilavesi arkadaşa hürmetsizlikten kaynaklanmıyor. Benim gibi eksik düşünenler durumu şu şekilde değerlendirebiliyorlar. Burası bir sohbet alanı değil, daha ziyade projelerin sergilendiği, satılık malzemelerin ortaya konulduğu......bir alan.
Bazı arkadaşlar, ben sizlere şu şu yazıları email ettim, nerde benim teşekkürüm diye yakınıyorlar. Demek sosyal aktivitesi fazla olan arkadaşlar anında cevap verip teşekkürü de hemen yapıştırıyorlar. Doğrusu bu olabilir.
Benim de bu sitenin sahibi Bilal beye bazı ricalarım oldu. Siteye bir link vermişim. Benim site ortadan kalkıp silinince resim, şema gitti yerine çirkin birşeyler çıktı. Bilal beye email attım durumu düzelt diye, eksik olmasın Bilal bey edip programını açtı, çirkin yazıları eliyle sildi ve sildim diye de mail gönderdi. İnanın teşekkür ederim cevabı yazmadım.
Kocaa yahoo.com free siteleri sildi. Benimkisi de silindi. Sitelerimizi
http://www.geocities.ws adlı bir server arşivlemiş (başkası da var) Sınırsız çalışma alanı vermiş. PHP üst düzey site kullanım hakkı bedava. Siz müracat ediyorsunuz onlar size yeni bir şifre verip siteyi arşivden çıkarıp size sunuyorlar. Ben ise teşekkür yazmadım. Oysa eski free serverler hep kısıtlı çalişma alanı sunuyorlardı. Ben ise bu modern sitenin teknik imkanlarını kullanabilir bilgi seviyesinden çok çok uzağım.
Ne ise sebepler sağlık sorunu olmasın, diğerlerinin çaresi bulunur.
73 Hüsnü Köktürk