Gönderen Konu: TÜRKİYE' DE BULUNAMAYAN ELEKTRONİK DEVRE ELEMANLARI İÇİN GÜVENİLİR BİR KAYNAK  (Okunma sayısı 340 defa)

Çevrimdışı TA1ZE

[img]Bir süredir homebrew olarak alıcı, alıcı-verici ve cw vericiler gibi amatör telsiz ekipmalarının yapımına merak sarmış durumdayım. niğde ' den tb5x ve istanbul beylerbeyinden ta2pw mustafa beyin himayelerinde ssb qrp cihazlarla da haşır neşir olmaya başladım.  bir zaman sonra bazı komponentlerin türkiye de bulma zorluğuna düştüm. örneğin tb5x in başlatmış olduğu FORTY2 projesinde birçok entegre ve bazı komponentlere türkiye de ulaşamadık. yurtdışı tedarik cihetine gittiğimizde ise burada tanıtacağım cevher bir site ile karşılaştık.
sitenin adı www.utsource.net
envai çeşit elektronik devre elemanını bünyesinde barındıran singapur orijinli bir firma.
siteye girdikten sonra arama kutucuğundan istediğiniz devre elemanlarını bulduktan sonra bunları seçerek fiyat araştırması yapılmasını talep ediyorsunuz. verdiğiniz mail adresine en geç 12 saat içerisinde geri dönerek almak istediğiniz malzemenin fiyat ve kargo ücreti hakkında bilgilendiyorlar. üyelik işlemlerini gerçekleştirip siteye üye olduktan sonra ödemenizi yapıyor ve arkanıza yaslanıp malzemenin gelişini beklemeye başlıyorsunuz. ödeme olarak pay pal kabul ediyorlar. isteyen kredi kartıyla da ödeyebiliyor. ancak pay pal  bu işin en güvenilir yolu.
özetle forty 2 için türkiye de bulamadığımız tüm parçaları www.utsource.net sitesinden tedarik etmiş bulunmaktayız.
herkese selam sevgilerimle ve bir kaç fotoğraf.
NOT: özellikle hassas parçaların paketlenmesinde oldukça titizler.
TA1AZE istanbul

Çevrimdışı TA1ZE

foto2

Çevrimdışı TA1ZE

foto3

Çevrimdışı TA3EP

Bilgi için teşekkürler, değerli bir adres.
I ♥ HF SSB
I ♥ 20m BAND

Çevrimdışı TA4SO

Oğuzhan Bey,

Bilgi için çok teşekkür ederim, uygun malzeme bulmak ülkemizdeki en önemli sorunlardan.

Selamlar, 73...
http://www.qrz.com/db/TA4SO?
TA4SO - Eski TA4ASO - TB4FP - Şadan ÖZDEN

Çevrimdışı TB5X_SK

Bu siteyi bana TB5CVN Sevgili Şükrü önermişti..
Sağlam çalıştıklarını söylemişti haklıymış...
Paketlemelerden de bu anlaşılıyor..
Sıra geldi FORTY2 yi çalıştırmaya...
Senin de emeğin büyük Oğuzhan..
Hadi hayırlısı bakalım..

73...
TB5X
QTH : Niğde LOC : KM77hx | http://www.mehmetdivili.com

Çevrimdışı TA2DO

Selamlar Oğuzhan Bey,
Amerika ve Avrupa ile karşılaştırılırsa fiyatlar sizce nasıl?
Hangi firma ile ve hangi yöntem ile yollamışlar?
Osman

Çevrimdışı TA2OD

Bende  bu siteden alışveriş yaptım fiyat olarak çok uygunlar   60w lık hıbrıt aldım kargo dahil 35 dolar civarında fiyat geldi.
ZONGULDAK KDZ EREĞLİ DEN 73.
ta2aoz@hotmail.com
https://picasaweb.google.com/home?hl=tr
AHMET ÖZER TEL-0531 623 9066

Çevrimdışı TA1ZE

Selamlar Oğuzhan Bey,
Amerika ve Avrupa ile karşılaştırılırsa fiyatlar sizce nasıl?
Hangi firma ile ve hangi yöntem ile yollamışlar?
Osman
osman bey selamlar. Fiyatlar kesinlikle oldukca uygun en azindan bizim aldigimiz urunler icin. Turkiye icinde Ptt ile elinize ulasiyor oradan ise singapore post vasitasiyla gonderiliyor bilginize 73.

Çevrimdışı TA4CS

Bilgi için çok teşekkür ederim.Aydından 73
Dürüstlük Pahalı Bir Mülktür Ucuz İnsanlarda Bulunmaz.
'' Okumazsan yerin şantiye; Dinlenmeden parmak.banma krem şantiye.''
EFELER-AYDIN
KM37WU
37° 50' 05'' N
27° 50' 22'' E

Çevrimdışı TA1ZE

dtc 114' leri  o gün ki kura göre 50 kuruşa aldık selamlar.

Çevrimdışı TA2PW

2sc 2053 lerim bittiği zaman sendeyim Oğuzhan yeteri kadar vardır inşallah.

Çevrimdışı TA5OD

Oğuzhan Bey, Bu değerli bilgi paylaşımı için çok teşekkür ederim. Çalışmalarınızdan başarılar dilerim. Mersin den 73...