Ana Sayfa > Neler, neler yapmışlar! ***

Amatör Telsizci Sözlük

<< < (3/3)

TB1BTJ:
bence burada bitlik içinde bir" amatörpedia "oluşturulursa sanırım hepimiz katkı sağlarız ucundan kıyısından sizinde yükünüz hafifler hem de zaten hergün burayı ziyaret eden arkadaşlarımızın elinin  altında güzel bir başvuru kaynağı olur.atila bey /50 için yapacağınız çalışmalarda şahsınıza ve  katılacak tüm arkadaşlara  başarılar diliyorum 73

TA1MK:
Öncelikle konuyu duyuran ve fikirleri paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim,
Atilla beyin sayfalarını sıklıkla gezmeme rağmen benimde gözümden kaçmış maalesef.
Bende sözlüğü biraz daha derli toplu olması adına pdf formatına cevirip sizlere sunmak istedim.Belki bu sayede arkadaşlarda kendi pc lerine kolaylıkla indirebilirler diye düşündüm.Bu arada sevgili TA1DX Atilla bey lütfen dosyayı kendi web sayfanıza yükleyip bilgi verin bende kendi server 'ımdan kaldırayım.
Dosya download linki.

http://www.otansev.com/download/ta1dx_sozluk.pdf

Vy 73 DE TA1AMO

TA1DX:
Ümit Bey, alakanıza çok teşekkür ederim. Amatör sözlük halen web sayfamda devam ediyor, pdf dosyayı da yayınlarsak  güncelleme yapıldığında takibi vs zor olmazmı?  Benim aklımdan geçen, herkesin katkıda bulunabileceği bir web sayfası, ama benim web bilgim çok az. Bu nedenle beklemede kaldım..

Görüşmek üzere,
Saygılarımla

TA1MK:
Atilla bey selamlar tekrar,
evet pdf olunca guncelleme biraz zor olabilir ben kendi adıma boyle bir calışmada elimden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırım tabi işlerimin musade ettiği sekilde.Ayrıca belki guncellemeyide aylık periyodlar seklinde yapıp cozebilriz.
vy 73 de TA1AMO

TB6BHK:
TA1DX Atila bey. Bu sahife araklanması olayı (hırsızlık demeye dilim varmıyor)benim de başıma geldi. elektronik dışındaki yazılarımın alınmasına hiç kızmadım. Fakat koca Pemancar FM benim telsiz link ve açıklama sahifelerimi kaynaksız kopyala yapıştır yapıp yıllarca kullandı. Hala kullanıyormu bilemiyorum. Allahtan içindeki Türkçe yazılara dokunmadı. Yoksa araklayıcı ben olacaktım.
73  Hüsnü Köktürk    TB6BHK

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git