Gönderen Konu: 2. EL İLANIM HAKKINDA  (Okunma sayısı 251 defa)

Çevrimdışı TA2ABE

2. EL İLANIM HAKKINDA
« : 26 Şubat 2012, 17:08:25 »
Merhaba

22/02/2012 tarihli olarak amatör telsiz bölümüne vermiş olduğum ilanımı defalarca bakmama rağmen göremedim. Verilen ilandaki tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olduğu halde ilan nerededir? Birkaç gün önce sayın Bilal bey'e konu hakkında mesaj gönderdiğim halde şu ana kadar bir dönüş yapılmadı. Site yönetiminden ricam bu konuda en kısa sürede bilgi vermelerini rica ediyorum. Saygılar
TA2ABE

Çevrimdışı TA8A

Ynt: 2. EL İLANIM HAKKINDA
« Yanıtla #1 : 27 Şubat 2012, 12:29:24 »
Burak Bey,

İlanınız 23 Şubat 2012 tarihinde silinmiş olup, size aynı gün aşağıdaki e-posta gönderilmiştir.

İyi çalışmalar dilerim.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

GÖNDERİLEN E_POSTA
From: Bilal Ekmekci, TA8A [mailto:webmaster@telsizciler.org]
Sent: Thursday, February 23, 2012 1:52 PM
To: 'TA2ABE.ist@gmail.com'
Subject: BİTLİK'ten silinen mesajınız (Yeni)

Kıymetli Arkadaşım,

Kenwood TH-F7E  konulu mesajınız ana sayfada yazılı kurala uymadığı için silinmiştir. YERLİ FİRMAYA ait fatura bilgilerini ya da gümrük giriş bilgilerini verebiliyorsanız mesajınızı tekrar bırakabilirsiniz. Eğer bıraktığınız mesaj telsiz cihazı ise ve daha önceki ruhsatınızda kayıtlı ise bu durumu belirterek mesajınızı tekrar bırakabilirsiniz.

Bu cihazı hurdadan toplamanız halinde bile yeni olarak hali hazırda dünya piyasalarında satılan cihazların fatura bilgilerini vermeniz gerekiyor. Eğer dünya piyasalarında yeni olarak satılmıyorsa fatura bilgileri vermeniz gerekmiyor. Örneğin, Yaesu VX3 mesajı bırakmak için fatura bilgileri gereklidir. Ama Yaesu VX2 mesajı bırakmak için fatura bilgileri gerekmemektedir. Sizin ilanını bıraktığınız ürün http://www.radioworld.co.uk/catalog/th-f7e_kenwood_2m_70cm_fm-p-397.html  adresinde hala dünyada satışta görünmektedir.

Bırakacağınız mesajların bölüm kuralları ile uyumlu olması için kuralları tekrar gözden geçirmenizde fayda olduğunu düşünüyorum. Bu şartların benimle ilgili olmadığını, kanuni gereklilik olduğunu hatırlatmak isterim.

Mesajınızı silmemi anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

73

Bilal Ekmekci, TA8A
Webmaster of BİTLİK

Çevrimdışı TA2ABE

« Yanıtla #2 : 27 Şubat 2012, 19:02:45 »
Bilal bey ilan kurallara uymadığı için demişsiniz ve firma ile ilgili bölümünde altını çizmişsiniz. Ben anasayfadaki kuralları okudum ve ilanı bu şartlara göre verdim. Vermiş olduğum resim linkleri ilan silinmeden önce detaylı incelenmediği ortada. Cihazı aldığım firmanın faturasına kadar tüm bilgiler ilanda mevcut idi Detaylı resimlerde tüm ayrıntıları ile fatura tam okunaklı olarak ilanı gönderdim bilgilerinize sunarım...
TA2ABE

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #3 : 27 Şubat 2012, 19:22:37 »
Burak Bey,

İlanlardaki resim linklerine bakmıyorum. Sizin ilanınızdaki linklere de bakmadım. İlanınızda fatura bilgileri bulunmadığı için silmiştim. İlanınızı devreye aldım. Fatura bilgilerini ikinci bir mesajla yazarsanız iyi olur.

Verdiğim geçici rahatsızlık için özür dilerim.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

Çevrimdışı TA2ABE

« Yanıtla #4 : 27 Şubat 2012, 23:55:09 »
Estağfurullah Bilal bey teşekkür ederim ilginize ben ilanı tekrar yineledim zaten ayrıca yinede extra olarak firma bilgilerini ve fatura bilgisini ekledim bilgilerinize sunarım. Saygılar Bölgenize Selamlar.
TA2ABE

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #5 : 28 Şubat 2012, 09:35:12 »
Burak Bey,

Bazen TA8A Bilal Ekmekci'nin de insan olduğu unutuluyor. Arkadaşlarım daha az sıkıntı çıkaran bir BİTLİK yönetimi beklentisi içindeler. Ama benim de sizler gibi iki elim, iki ayağım, bir işim, bir eşim, çocuklarım, bir günde 24 saatim var. İnsan olmam sebebiyle hatalarım da oluyor. Ben, bana bu konuda gösterdiğiniz anlayış için çok teşekkür ederim.

Sağlıcakla kalınız.

73

Bilal Ekmekci, TA8A