Gönderen Konu: Amatör telsizci belgemi kaybettim.  (Okunma sayısı 185 defa)

Çevrimdışı TB2IQ

Amatör telsizci belgemi kaybettim.
« : 25 Ocak 2012, 22:21:37 »
Arkadaşalar selamlar öncelikle. Amatör telsizcilik belgemi kaybettim. Elimde belgemin ne fotokopisi ne de scan edilmiş hali var. Kıyı emniyetine başvurdum çıkarttırmak için arşivden bulamıyorlar belgelerimi. Bana verdikleri yanıt şu sizinle aynı tarihte belge alanlardan birinin belge numarasını söyleyin ona yakın yerlerde arayalım. Sizden isteğim 2009 yılında ANKARA da mayıs döneminde belge alan arkadaşlarımızdan birine ulaşabilirsek sorun çözülecek.Şimdiden teşekkürler.
73. TB2IQ

Çevrimdışı TA2LG

Ynt: Amatör telsizci belgemi kaybettim.
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2012, 01:53:49 »
Merhaba Tayfun bey,

O dönemde biz de Düzce'den bir grup olarak sınava gelmişdik. bir çok arkadaşımız lisans almıştı.

lisans alan  arkadaşlara ulaşıp belge numaralarini ve çağrı işaretlerinin bir kaçını size bildirebilirim..

Halil AYYILDIZ
TA2LG

Çevrimdışı TA2LG

« Yanıtla #2 : 26 Ocak 2012, 12:41:41 »
Tayfun bey,

bilgileri özel mesaj olarak gönderdim.

bilginize.

Halil AYYILDIZ , TA2LG

Çevrimdışı TA2M

« Yanıtla #3 : 26 Ocak 2012, 22:54:37 »
Tayfun bey,

TA CALLBOOK'ta kaydınız olduğunu görüyorum. Bildiğim kadarıyla callbook'a kayıt esnasında belge numaranızı yazmak zorundasınız. TA CALLBOOK editörlerinden birisine ulaşarak ( TA3AK - TA8A ) belge numaranızı kayıtlardan çıkarmalarını rica edebilirsiniz.
73,

Mustafa, TA2M

Çevrimdışı TB2IQ

« Yanıtla #4 : 26 Ocak 2012, 23:08:34 »
Halil bey çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Hemen kıyı emniyeti ile irtibata geçeceğim. 73.

Çevrimdışı TA8A

« Yanıtla #5 : 27 Ocak 2012, 12:02:06 »
Tayfun Bey,

Amatör telsizcilik belgeniz ile ilgili gerekli bilgileri özel mesaj ile gönderdim. İki gündür BİTLİK'ten uzak olduğum için geciktim.

73

Bilal Ekmekci, TA8A