Gönderen Konu: AÇIK TEŞEKKÜR  (Okunma sayısı 245 defa)

Çevrimdışı TA1PB

AÇIK TEŞEKKÜR
« : 23 Ocak 2012, 11:46:58 »
Hala unutamadığım ve kelimesi kelimesine aklımda olan , yıllar önce lisansımın elime ulaştığı o ilk gün ; çekine çekine ve heyecandan titreyerek  rahmetle andığım ağabeyim TA1F (SK) Tuncer Topdemir ile Radyo Amatörlerine tahsis edilmiş bir frekansta ilk görüşmemi yaptığım ,  birçoğunu yine rahmetle ve özlemle andığım ustalarımla , ağabeylerimle tanışmama vesile olan , bu gün radyo amatörlüğünün etiğinin ,uygulama biçim ve yöntemlerindeki fikriyatımın şekillenmesinin , kural ve kaideleri hakkında öğrendiğimi sandığım pek çok şeyin müsebibi olan emektar R0.....Sana ve imalin esnasında sana bilgisini becerisini ve emeğini katan TA1D Kadri Mehmet BAŞAK hocama çok ama çok teşekkür ederim...Benim için ekonomik ömrünü tamamlamış bir hurda değil , yılların yorgunluğunu üzerinden atmak için istirahat molası vermiş radyo amatörlüğü hizmetlileri ekipmanlığından mütekait saygıdeğer bir hatırasın......:)
.......TA1PB.......
 M.MURAT ÖZBİL
EDİRNE  (KN31FQ)

Çevrimdışı TA1ZE

Ynt: AÇIK TEŞEKKÜR
« Yanıtla #1 : 23 Ocak 2012, 12:49:16 »
ekipmana kir den pastan uzak güzel emeklilik günleri dilerim. ebedi istirahatgah mekanı belli midir? merak ettim şimdi.
saygılar selamlar. TA1AZE

Çevrimdışı TA1PB

« Yanıtla #2 : 23 Ocak 2012, 16:45:51 »
22.01.2012 tarihi itibariyle nöbet devir tesliminde ve görev mahallinden alınıp Tekirdağ'daki sayfiye mekanına intikal ettirilmesi esnasında oldukça maceralı şekilde cereyan eden seyahatinde kendisine refakat ettim...Bundan sonraki ikamet adresi konusunda Tekirdağ bölgesindeki arkadaşlarımız karar vereceklerdir sanıyorum....:) 73 de TA1PB
.......TA1PB.......
 M.MURAT ÖZBİL
EDİRNE  (KN31FQ)

Çevrimdışı TA2OD

« Yanıtla #3 : 24 Ocak 2012, 08:31:26 »
Amatörlüğümün ilk yılları idi,bölgemizde role yoktu yaz aylarında trapo şartlarının açılması ile beraber İstanbul 650 ve tekirdağ 600 rolelerini duyardım. El yapımı 5 eleman yagim ve ilk ve tek  cihazım olan kenwood th 28 ile şartlarımı zorlayarak 5w konumunda tekirdağ 600 rolesini açmak ve hökürtülü sesini duymak tee karadeniz ereğliden heyecan vericiydi.
ZONGULDAK KDZ EREĞLİ DEN 73.
ta2aoz@hotmail.com
https://picasaweb.google.com/home?hl=tr
AHMET ÖZER TEL-0531 623 9066