Ana Sayfa > Cicilerimiz......... ***

EN SON 1997 DE MANDALA BASMIŞTIM

<< < (3/4) > >>

TA2M:
Can bey,
Görüşmeyeli uzun yıllar oldu. Umarım ofisinizde muhafaza ettiğiniz istasyonunuzu aktif edersiniz ve havada da görüşme imkanımız olur.

Yeniden aramıza hoş geldiniz.

TA7A:
can bey bu güzel istasyonda inşallah sesini duyarız saygılar

TB4H:
Can Bey;
Güzel kalbiniz ve bir okadar da güzel istasyonunuzla hoş geldiniz.İyi ve güzel günlerde görüşmek dileğiyle selam ve saygılar.73'
Suat OKDELEN
TB4H
KÜTAHYA

TA7L:
Can Bey Merhabalar..

En son Bayiler toplantısında kısa görüşme fırsatından sonra sizi burda görmek çok güzel..Bende zaman zaman forumu izleyebiliyorum..İstayonunuzda gördüğüm kadariyle Hemen hemen aynı jenerasyon cihazlara sahibiz ve şu sıralar fırsat buldukça az da olsa frekanslarda olabiliyorum..Trac Trabzon ilk kurucularından olarak zamanında çok aktivasyonlarda bulunmuştuk. Bu vesileyle  eski günleri tekrar hatırladım..Şu sıralar Trabzon'da aktif çalışan Trac üyesi arkadaşlara bizlerde elimizden geldiği kadar Laboratuar ve yedek parça imkanlarıyle destek olmaya çalışıyoruz..İnşallah bir gün havadan da görüşme imkanımız olur..
 İyi çalışmalar..

TA5C:
Değerli dostlarım , Mustafa Aydın , Sedat Keskin , Suat Okdelen ve değerli meslektaşım Vedat Somay  ,  Güzel yorumlarınız ve övgüleriniz için çok çok teşekkür ederim .

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git