Ana Sayfa > Cicilerimiz......... ***
COLLINS 30L-1 HF Linear Amplifier
TA8A:
Kıymetli Arkadaşlar,
Collins 30L-1 HF Linear Amplifier. Çıkışı 1000 Watt deniyor. Özelliklerine http://www.wa3key.com/30l1.html adresinden ulaşabilirsiniz. Ben aldığımda içinde kapak altındaki kartonu duruyordu. Güç kablosu henüz açılmamıştı ve 110 Volt ayarlı idi. İçerisinden 220 Volt değişikliğini yaptım. Zannederim fabrika çıkışındaki testlerden sonra ilk defa ben çalıştırdım.
İyi seyirler.
73
Bilal Ekmekci, TA8A
TA2AD:
Bilal amca,
bu güzel cicinin çıkışını ölçme fırsatı bulduğunda fabrika verilerini tutuyormu bildirirsen çok memnun olurum
zira benim kullanmakta ikiz kardeşi biraz cimri çıktı 700 den fazlasını vermem diyor :)
TA5MT:
fiyatı nekadar bilal amca
TA1PB_SK:
Cicilerimiz bölümünde yer alan mesajlardaki cihazların sadece BAKILIK ! olduğu yani SATILIK ! olmadığı kanaatindeyim......Satılık ilanları için farklı başlıklar sözkonusu....Bu görsel şölen bölümü gerçekten bitpazarına nur yağdıracak nitelikte cihaz ve müştemilatları içeren nadide bir bölüm....Bir nevi zaman yolculuğu....Tadını çıkartmaya çalışmakta fayda mülahaza ediyorum....Envanterinizdeki mevcut diğer mücevheratın da buradan en azından sıfatı itibarı ile paylaşımının bizlerde uyandıracağı memnuniyeti bizlerden esirgememeniz temennilerimle....73 de TA1PB / EDİRNE
TA8A:
Şu Abim,
Ben de 700 Watt gibi ölçebildim. Zaten 1000 Watt input diyor.
73
Bilal Ekmekci, TA8A
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git