Gönderen Konu: istanbul"un son bitpazarı  (Okunma sayısı 606 defa)

Çevrimdışı TA2MFN

istanbul"un son bitpazarı
« : 13 Ekim 2011, 01:03:45 »
bayrampaşa "da terazidere köprüsünün altında hafta sonları gezebilirsiniz.zabıta engel olmazsa her hafta sonu burada pazar kurulur.çok büyük değil,belki aradığınızı bulamazsınız,gittiğinize pişman olabilirsiniz.yine de arsıra ilginç şeyler bulma imkanınız var.mesela ben doğalgaz sobası aldım.bildiğim kadarıyla istanbulda başka bitpazarı da kalmadı.

Çevrimdışı TA2CR

Ynt: istanbul"un son bitpazarı
« Yanıtla #1 : 13 Ekim 2011, 07:51:23 »
çok güzel görüntüler teşekkürler ama eklemek istediğim bir ayrıntı var samandıra sultanbeyli tarafına her pazar kuruluyor ve çok büyük bir alana bilginize

Çevrimdışı TA2MFN

« Yanıtla #2 : 14 Ekim 2011, 02:06:55 »
tam adresini ogrenebilirsek daha iyi olur.bitpazarini ararken kaybolmayalim oralarda.sever'm boyle yerleri dolasmayi.bu arada goruntuler cep telefonu 'le cekildi o yuzden pek canli degil.

Çevrimdışı TA2MFN

« Yanıtla #3 : 14 Ekim 2011, 05:07:24 »
2 resim daha

Çevrimdışı TA2BN

« Yanıtla #4 : 06 Kasım 2011, 18:03:06 »
Sayin istanbul bitpazari meraklilari arkadaslarimiz, Istanbul da muhtelif yerlerde bit pazarı kalabildi.
1- pazar1: Kartal: E5 yolunun altinda, Kızılayın kartal  deposunun 1 km  batisinda kus pazari var, buradan  1 km batida araba pazari ve bit pazari var ( pazar sabah 0730 da acar)
2- pazar2: Sancaktepe -sultanbeyli arasi yan yolda/ OX  Otoyolunun guneyinde / oto pazarinin yani, ayni zmanda  adak kurban kesim yeri

Ama  benim tavsiyem hurdalari almaya gitmeden evvel once evdeki bos yerini hazir ediniz yoksa arabanın arkasında dolasir durur.
73 ta2bn hayirli bayramlar.
rebi....

Çevrimdışı TA2BN

« Yanıtla #5 : 06 Kasım 2011, 23:05:38 »
Sevgili Gokhan kardesim, sagolasin, bende ayni sekilde .Once saglik yerinde olsun ,gerisi kolay.
 bitpazarı nın Adresini verir iken BATI YERINE DOGU OLACAK , dalgınlıktan batı dedim, gideceklere ilan olunur.
73,iyi bayramlar.
TA2BN

Çevrimdışı TB6BHK

« Yanıtla #6 : 25 Aralık 2011, 11:08:42 »
Selam ve saygılar.
Galiba bu saydığınız hurdalıklar Anadolu yakasında. Avrupa yakasında ise büyük halk pazarı+ hurdalıklar Belediyelerin emriile saten yıllar öncesi devre dışı bırakıldı. Ancak şu bir tanesine pek dokunulmuyor. Fazla büyük değil belki ama hiç yoktan iyi.
Pazar  gündüz        Beyoğlu/Dolapdere
73'ler   TB6CAA   Hüsnü Köktürk