Ana Sayfa > Beraber yürüdük biz bu yollarda! ***
TA3TTT...TA3ATA...TA3AAT...TA3ALP..QRP QSO .. 23.10.2011
TA7AO:
Turgay bey iyi çalışmalar diliyorum arkadaşlara da selamlar olsun. Fotolar da güzel
not:sigara ile resim çektirmek için izin almak lazım, RTÜK sansür üne takılmasın sonra
TA7AO İSMAİL
73
TA3ATA:
Bu etkinlik esnasında Van'da oluşan deprem felaketini duyduk...Bu konuda da birçok istasyona haber verdik ve iletişimde bulunduk..Acı olayda hayaıtnı kaybedenlere bu vesile ile bir kez daha rahmet diliyoruz....Allah yurdumuzu bu tür olaylardan ve beterinden korusun...
TA3AAB:
Nasıl beraber yürüdük biz bu yollarda diyorsun anlamadım turgay ağbi sen tek yürümüşün löp löp mangalı götürmüşün bizede resim yollamışın sonra beraber yürüdük bu yollarda demişin bari bizide çağırsaydında beraber ıslansaydık yağan qso larda
TA3ATA:
Teşekkürler TA7AO İsmail bey.Aramızda sigara içen arkadaşları,sigara ile resmediyoruz ki bir daha ki sefere sigara ile yakalanmamak için sigarayı bırakırlar umudu var içimizde..İnşallah bırakırlar benim gibi...
Eyvallah TA3AAB Hamdi kardeş...Hafta sonları senin "dadılık" asli görevin olması nedeniyle,içişleri bakanının gazabına uğramaman için elimizden geleni yapıyoruz...TA3AAT Dr.Mustafa beyin Uzmanlık Sınavını kazanması nedeniyle ani bir karar ile organize olunmuş bir etkinlikti bizimki..Önceden planlı bir organizsyon değildi yani...
Söz...
Bir sonraki etkinliğe davet edeceğim seni ..
Sevgi ve saygılarımla...
TA3ATA...M.TURGAY...73
TA8AT:
Turgay bey eskiden (geçen sene) bu tür etkinlikleri önceden bildirirdin şimdi bakıyorum bir Gökçeada'ya gidiyorsunuz Bergama yol çatıdan geçerken haberimiz oluyor,bir Seferihisarmıydı oralara gidiyorsunuz çalışıyorsunuz hiç haberimiz olmuyor.Önceden bilsek antenlerimizi dener simplex biraz çalışma yapmış olurduk.Neyse Allah birlik beraberliğinizi bozmasın.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git