Ana Sayfa > Bir sorum var! ***

ICOM IC-F1000 serisi software

(1/3) > >>

TA2M:
TA2AAB , Hasan beyin aradığı olup olmadığını bilmiyorum.
Ancak Elimdeki ve internette araştırdığım kadarıyla bu cihazlar için 1 tane software var.

Bu software cihazın programlanması , clonlama (Kopyalama) işlemleri için kullanılan bir yazılım.

Eğer servis software'inden kastınız bu işlemler ise dosya linkini aşağıya ekliyorum.

İNDİR

TA2M:
Önceki mesajıma 1 ilave daha yapayım.

IC-F1000 serisi cihazların yukarıda verdiğimden başka bir yazılımı yokmuş.
Bu seri cihazlar hakkında detaylı bilgi ve Programın içine gizlenmiş bir extra menü ve ayar içeriği hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

TA2E:
mustafa bey,teşekkür ederken  yazılım içindeki extra menü kısmını net olarak açıklayabilir misiniz?73
TA2AAB

TA2M:
Hasan bey merhaba,

Programın gizli menüsünü aktif etmek için:

Programı çalıştırın.
Menüden MODEL sekmesini açın ve Cihazınızın model numarası üzerine gelin.
Bu esnada klavyeden " reserve " yazın. Bu yazı bir yerde görünmeyecek. " reserve " yazdığınızda bir BEEP sesi duyacaksınız. Ayrıca Programın sol alt tarafında " Maker Reserved " şeklinde bir yazı göreceksiniz.

Menüden SCREEN sekmesini açtığınızda alt menü listesinde " Maker Reserved " şeklinde bir seçenek göreceksiniz. Onu seçtiğinizde aşağıdaki ekran çıkacak.

ÖNEMLİ: Bu menüyü , cihazın yüklü yazılımını okutmadan açarsanız göreceğiniz değerler default değerler olacağından sizi yanıltabilir.
Öncelikle cihazınızın yazılımını okutup ( CLONE > READ ) sonra Maker Reserved kısmını açtığınızda cihazınızın yüklü olan mevcut değerlerini görebilirsiniz. Aşağıdaki şekil bunu göstermekte.

ÖNEMLİ: Bu menü vasıtasıyla cihazınıza yapacağınız hatalı müdahale neticesi , cihazınızın alış yapmaması yada bant dışında alma ve gönderme yapması ihtimali olduğundan dolayı, Yapacağınız işlemin ne olduğunu ve ne sonuçlar doğuracağını bilmiyorsanız  , bilen bir kişiye yaptırın yada bu bölgeyi hiç kullanmayın.
Yapacağınız her türlü işlemin riski tamamiye size aittir.

TA2E:
MUSTAFA BEY,
MENÜYÜ  YÜKLÜ OKUTTUM ,AÇTIM LOW 1 İ DEĞİŞTİRDİM .SCAN MENÜSÜNÜ NASIL AKTİF EDECEZ BAŞKA BİR SORUM DAHA YOK ŞİMDİLİK
AYRICA CEP;NUMARANIZI VERİRMİSİNİZ?
73

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git