Merhaba arkaşlar ,A sınıfı olduktan sonra ,uzun zamandır,multiband hf antenleri inceliyordum.Dipol mü ,olta kamışı mı,kedibıyığı mı vertical mi derken Diamond KV-5 i gördüm.Yurtiçi firmalardan anteni tedarik ettim.2 arkadasımla beraber anteni monte ettik.Sıra geldi denemeye ...Hemmen anteni Kenwood Ts-480hx e bagladım.Yukarıdan aşagı dogru denedim.Herbandda rx-tx oldukça iyi idi.Yurtici ve yurtdışı bir çok qso yaptım.160-80 ve 40m de swr biraz yüksek ama (2-2,5 arası) yine de qso yapılabiliyor.Fakat ben yinede tuner arayısı icerisindeyim.14mhz de swr 1,5 civarında 28 mhz de 1,2 ve 50mhz 1,2 civarında.Katalog degerlerinde 50mhz yok ama anten 50 mhzdede gayet iyi .Umarım yer darlıgı ceken ve cihazını kuramayan arkadaslarımıza biraz olsun yardımcı olabilmisimdir.Kurulum sırasında yardımlarını esirgemeyen mübarek ramazan ayında 30derece sıcakta benim ile birlikte uğrasan ve eşek arılarıyla cesurca çarpışan arkadasım TB2CYG Yüksel GÜLŞEN'e amatör adayı cb telsizci abimiz Nurettin KAHVECİ'ye ve anten hakkında bitmek tükenmek bilmeyen sorularımı sabırla cevaplayan TA0B Hayri LEVİ 'ye teşekkürlerimi borç bilirim.Bir kaç ufak fotoğrafta aşağıda…