Gönderen Konu: 2011 Friedrichshafen Messe HAMRADIO festivalinden TA1HZ aracılığı ilen qsl kart  (Okunma sayısı 296 defa)

Çevrimdışı TA1GO

2011 Friedrichshafen Messe HAMRADIO  festivalinden TA1HZ aracılığı ilen qsl kart

Çevrimdışı TA1DX

Getiren-Dağıtan Sağolsun..

Çevrimdışı TA7BB

merhaba.
emegi geçenleri kutlarım
73

Çevrimdışı TA3HM

TA1HZ Tevfik Abi;

Friedrichshafen festivalindeki TA stand hazirliklari v.b. gibi bir dolu kirtasiye isinin yaninda, TA'dan dagitilmak uzere kendisine ulastirilmis qsl kartlarini 23 ve 24 Haziran gunlerinde buyuk bir sabirla tasnif etmis, festival zamaninda ilgili ulke standlarina elden teslim etmistir. Ayrica, festivale katilan ulkelerden de TA 'ya gelecek kartlari standinda kabul etmis, buyuk bir ziyaretci ve katilimci kitlesini Turkiye Cumhuriyeti Bayrak'i altinda misafir etmis; ve festival bitiminde Almanya'da sagi solu dolasmak yerine; havalimaninda memleket ucagi kalkis saatini 10 saat suresince beklerken,  diger ulkelerden gelen TA kartlarini da havalimani bekleme salonu imkanlarini kullanarak donus yolu oncesinde buyuk bir sabirla tekrar tasnif etmistir.

Ham Radio Friedrichshafen Festivali-Almanya'da gec kalinmis kendisini yuzyuze tanima firsatini buldugum icin cok mutlu oldum.

Eline ve emegine saglik TA1HZ.

Ben şahidim!..

TA3HM, Hakan Mutlu

------------------------------------------
Hakan Mutlu, TA3HM | 0532-2243694

Çevrimdışı TA1BL

Ülkemizi ve dernegimizi  temsil eden arkadaşları kutlarım

Çevrimdışı TA1BL

istek üzerine dernegimizi ibaresini kaldırıyorum. ülkemizi temsil edenleri kutluyorum.

Çevrimdışı TA1GO

Tsunamiden sonra Japonyadan ilk qsl kartlar geldi
« Yanıtla #6 : 12 Temmuz 2011, 01:05:46 »
Tsunamiden sonra Japonyadan ilk qsl kartlar geldi ..3,3 kg..

Çevrimdışı TA1GO

Japaonyadan gelen kartlar tasnif  edildikten sonra bölgelere yollanacaktır..TA1GO