Ana Sayfa > Beraber yürüdük biz bu yollarda! ***

GARİP BİR OLAY (radyo amatörlüğünün eşşiz bir yanı)

<< < (3/5) > >>

TA8A:
Metin amca,

Neden diye sorduğun şu an her türlü kelimenin bittiği andır. Oturup uzun uzun ve kara kara düşünmek ve geçmiş zamanın yoklukları içerisinde 20 yıl bu dergiyi çıkaranları takdir etmek lazım.

Arkadaşlara tekrar hatırlatayım. 20 yıllık toplam 12000 sayfayı aşan bu dergileri elektronik ortama aktarmıştım. 2 CD den oluşan bu çalışmayı hala isteyene ücretsiz olarak gönderiyorum. Eğer şu ana kadar edinmemişseniz, bana ad, soyad, çağrı işareti, kargo adresinizi ve telefonunuzu göndermeniz halinde bir kaç gün içerisinde elinize ulaşır.

73

Bilal Ekmekci, TA8A

TA3CB:
Bilal bey.Bu bence türkiyedeki amatörlüğün tarihcesidir.Bu konuda çalışan yazar çizer kısaca emeği geçen herkeze teşekkür ediyor,rahmana kavuşmuş ağabeylerimize de yücemevladan rahmet diliyorum.Nur içinde yatsınlar.Bu tarihi CD den bende istiyorum.selamlar.ta3cb       Adresim.Mehmet gültekin.Telsizciler derneği  Cebeci mah.K.Kıymaz sok No:12 Dursunbey/Balıkesir

TA8L:
Aynı Konuyu yıllar önce hikaye gibi Bilal Bey'den dinlemiştim.Dün gibi hatılrıyorum.
Tnx TA8A,TA1ED

TA8EO:
Bilal bey mümkünse bu cd lerden edinmek istiyorum .
Yurtiçi kargo ile Bülent Yılmaz adına ödemeli yollamanız rica ederim , saygılarımla .

Bülent Yılmaz Yurtiçi kargo Elbistan şubesi .

0 532 678 87 43

Saygılarımla .

TA2M:
CD'leri aşağıdaki web sitemden de indirebilirsiniz.
http://www.ta2ey.comoj.com/

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git