Gönderen Konu: Cepte echolink hakkında.  (Okunma sayısı 241 defa)

Çevrimdışı TA2TR

Cepte echolink hakkında.
« : 15 Haziran 2011, 10:48:58 »
Merhaba arkadaşlar bir ara sitede cepte echolink diye bir bölüm vardı araştırmalarda göremedim Android telefonuma echolink programı kurmak istiyorum bu programı indirebileceğim bir link varmıydı ? 73

Çevrimdışı TA2RA

Ynt: Cepte echolink hakkında.
« Yanıtla #1 : 15 Haziran 2011, 11:02:28 »
Selam Rasim,

Sana mail attım. Bir incelersin

73
Mert ÇANAKCILARLI
KN40nx
Ataşehir - Istanbul
GSM : 0538 030 67 11

Çevrimdışı TA2TR

« Yanıtla #2 : 15 Haziran 2011, 12:24:39 »
Slm Mert.

Link için çok teşekkürler müsait bir anda programı kurup deneyeceğim görüşmek üzere ... 73s.

Çevrimdışı TA1O

« Yanıtla #3 : 15 Haziran 2011, 21:59:48 »
Rasim abi.

Telefonun hangi model tam bilmiyorum ama, Telefonlarda bulunan android market uygulamasına girip echolink diye aratırsan direk çıkıyor.

Çağrı işareti ve şifre ile direk bağlanıyorsun. iyi ki google var, :)

Ayrıca
Telefon alacak arkadaşların andorid işletim sitemini tercih etmelerini şiddetle öneriyorum. Amatör uygulamalar konusunda çok fazla içeriğe sahip.

Çevrimdışı TA2TR

« Yanıtla #4 : 16 Haziran 2011, 04:05:12 »
Merhaba serhat kullanmış olduğum telefon sony ericsson Xperia X10 mini pro modeli malesef bugün telefonumu sattım sebebi dokunmatik ekran telefonlara bir türlü alışamadım ve android telefonlar oldukça çok karışık normal cep telefonlarına hiç benzemiyor bir nevi cep bilgisayarı gibi yinede teşekkür ederim bilgi için. 73

Çevrimdışı TB2BMA

« Yanıtla #5 : 23 Haziran 2011, 13:46:17 »
bende samsung galaxy s kullanıcısıyım..yaklaşık 15 tane amatör program kullanıyorum..android market bu konuda iphone nal toplatır hale geldi bence....