Ana Sayfa > Haberiniz var mı? ***

BIR UFAK RICA ARKADAŞLAR

<< < (3/3)

TB2NAE:
Arkadaşlar bende TB1CGA Enver beyin fikrine katılıyorum,bölümlere ayrılırsa herkes istediği cihazı takip eder ve diğer bölümleri dolaşmasına gerek kalmaz,site kurucusu arkadaşlardan rica ediyorum,selamlar,saygılar.

TA8A:
Kıymetli Arkadaşlar,

1- Yeni bir kaç bölüm açtım.
2- Evet, ilanların güncel olduğunun sık sık yazılması hoş olmuyor. Bu tür ilanları silmem çok kolay. Fakat benim silmem biraz yakışık almaz diye düşünüyorum. Arkadaşlar mesajlarının güncel olduğunu belirtmezlerse çok iyi olur.
3- Belli tarihi geçmiş ilanlar silinebilir. Fakat bu tür işi bitmiş ilanların fiyat, cihaz özellikleri gibi bilgi yönünden bir arşiv oluşturduğunu düşünüyorum. O sebeple mesajı bırakan silmemiş ise ben de silmiyorum. Hatta silinse bile ayrı bir kapalı bölümde muhafaza ediliyor. Belki ileride bir arşiv bölümü oluştururuz.
4- Bir sitenin polisiye yöntemlerle düzelmeyeceğine inandığımdan, sitenin iyi ve kurallara uygun kullanımını, güzel mesajlaşmaları,  size yani kullanıcılara bırakmanın daha etkin bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Bu konuda sizlere güveniyorum.

Sitedeki değişiklikleri tamamladım. Umarım hoşunuza gitmiştir.

73

Bilal Ekmekci, TA8A
Webmaster'ınız

TB2NAE:
Teşekkür ederim,güzel olmuş,ellerinize sağlık.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git