Ana Sayfa > Neler, neler yapmışlar! ***

OscarDelta IP Over AX.25

(1/3) > >>

TA2OD-2:
Arkadaşlar,

Konu ile ilgili yeni bir başlık açmak istedim ki projenin adı konsun. Diğer konu başlığı altında eklediğim son girdiyi de aşağıya ekliyorum. Fikir alışverişine buradan devam edelim.

hızlıca bir sayfa hazırladım. tasarım biraz kötü ama iş görür. açıklamalar ve yazılım sitede yer alıyor. aşağıda linki mevcut. yazılımı indirmeden önce orada belirttiğim maddeleri iyi okuyunuz. bu yazılımın kötüye kullanımından ötürü herhangi bir şekilde başıma bela açılmasını istemiyorum. kayıtlara geçmesi açısından burada yine tekrar ediyorum. bu yazılımın kullanımından doğacak tüm sorumluluk yazılımı kullanan kişiye aittir. ve bu yazılımın doğru ve hatasız çalışacağına dair herhangi bir taahhütte bulunmuyor ve bu yazılımın kullanımından ötürü doğabilecek zarar ve ziyanı üstlenmediğimi bir kez daha buradan belirtmek isterim. iyi eğlenceler.

http://www.qsl.net/ta2od/ipoverax25/

TA2AKD:
sevgılı arkadasım orkun

özverili çalışmandan ötürü seni kutlar daha nice çalışma ve projelere imza atmak dileği ile.

73 s

TA5AHO:
Çok Güzel Bir Çalışma ..Emeğinize Sağlık

TA2OD-2:
Sevgili Abim Erdal,

Kutlama ve iyi dileklerin için teşekkürler. Ancak senin de özverili çalışmaların, yardımların ve desteğin olmasaydı ne bu çalışma böyle şekillenirdi ne de görece bu kadar kısa bir zamanda bu aşamaya gelirdi. Seni de buradan kutlar ve nice çalışmalara daha imza atmamızı dilerim.

73!

TA2HZ:
Sevgi erdal ve orkun kardeşim bu yapmış olduğunuz ve uzun zamandır her ikinizinde yoğun uğraşlar neticesinde ortaya cıkan bu calışmalarınızdan dolayı her ikinizede canı gönülden kutlar başarılarınızın devamını dilerim saygılarımla 73s

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git