Gönderen Konu: 24 MAYIS 2011 SALI GÜNÜ SINAVA GİREMEYECEK ADAYLARIN DİKKATİNE  (Okunma sayısı 260 defa)

Çevrimdışı TA5S

Arkadaslar malumunuz kıyı emniyetinin düzenlemiş olduğu mayıs dönemi sınavı 24 mayıs salı gunu hafta içi yapılacak Salı günü olması nedenıyle Kamu kurum ve kuruluslarında çalışan arkadaslar öğrenci  arkadaslar vizeleri olan arkdasların yogun bır sekılde sınava gıremeyeceklerını belırtmelerı üzerine konu ıle ılgılı ılgılı kurum ile görüşme saglandı hafta sonuna alamayacaklarını sınav tarıhlerını yayınladıkları ıcın bunun mumkun olmadıgını beyan ettıler sınava gıremeyecek olan arkadasların magdur olmamamsı ıcın kıyı emnıyetı telsız ısletme mudurumuzle yaptıgımız gorusmede asagıda kı dılekce ornegınden kıyı emnıyetıne faks veya maıl yoluyla ıletılmesı durumunda muracatta bulunan arkadasların magdur olmaması ıcın kasım donemıne bu yatırdıkları ucret mahsup sayılacak ve ucret odemeden sınava gıreceklerını kurumun en yetkılısı tarafından telefonla yapmış oldugumuz goreumede teyıt ettık  insaşallah bundan sonrakı sınavlar daha duyarlı olur ve pazar gunlerıne ve tarıh belırlenırkende aynı tarıhe denk gelecek sınavlar teyıt edılerek tarıh belırlenır.
Hilmi ÖZBEK
ESKİŞEHİR

TA5S   
Zoru başarırız imkansızlık biraz zaman alır....73

Çevrimdışı TA5S

KIYI EMNIYETI GENEL MUDURLUGUNE
                                                                        (TELSİZ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE)
24 .05.2011 Tarıhınde duzenlenen Mayıs Donemı Amator telsizcilik Sınavına Hafta içi olmasından dolayı (kurulusumdan izin alamadıgımdan öğrenci oldugum için ve sınav tarıhınde okulda bulunmam gerektıgınden Esnaf olup iş yerımı kapatamadıgımdan..... buraya mazeretınızı belırtınız) Sınava katılamıyorum yatırmıs olduğum mayıs dönemi sınav harcımı kasım dönemınde yapılacak sınava mahsup sayılmasını
                   Rica ederim

ADRES                                                                                                                            AD SOYAD
Hilmi ÖZBEK
ESKİŞEHİR

TA5S   

Çevrimdışı TA1TC

Bu ne ???????

Hafta içi sınavı.....

inanılır gibi değil.

Bu şaka olmalı.....
E. UĞUR BALÇIK
ta1tc@ta1tc.com
www.ta1tc.com
0532-2754691

Çevrimdışı TA8ASY

ben şahsım adına ilgili kurumu aradım dedimki en azından bir merkezde pazar günü olsun ama bu merkez nerede olursa olsun giderim dedim umduk olur diye ama maalesef umduğumuzu bulamadık haktan hayırlısı  ben esnaf bir adamım ya dükkanı ekmek kapını kapatacan yada bu sınva gidecen zor bir karar işinmi telsizinmi arada kaldık !
süleyman yıldırım
ta8asy@hotmail.com

Çevrimdışı TA5S

çok haklısınız suan o kadar cok magdur varkı onlar bıtlık e henuz amator olamadıkları için bıtlık uyelıklerı yok sadece erzurum bölgesınden 50 Arkadasımız magdur edıldı cok konustuk ama malasef sınavlar amatorler ıçn düzenlenmemiş onların magdurıyetıde hiç te önemli değil hani her ılde duzenlense 1 saat ıdare edılır ama sunu dusenemıyorlar sınırlı sayıda duzenlenen illere yakın ıllerın gıdecegını kamu kurumu bunu duzenlemese belkı hak verecem de kurum bunu dusunemeyen ınsanları bu işe atıyorlar 73ler
Hilmi ÖZBEK
ESKİŞEHİR

TA5S   

Çevrimdışı TA5S

Ugur abıcım valla bızde saka sanmıstık ama 1 NISAN DA gecmıstı malasef gercekmiş ben kıyı emnıyetını arayanakadar veya bana makul bır cevap verecekler dıye dusunuyuordum ya bu kamuda çalısanlar cok sıkınıtı çıkartıyor bırdaha hafta ıcı yapmayacagız dedı sankı amacamın kendısı ozel holdınkde calısıyor ya esnaf abım ogrencı kardesım nasıl sınava gırecek benım bankacı arkadasım kıme bırakıp sınava gıdecek bunları dusunemeyecek kadar vazıfsız eleman çalıstırmayacaksın hıc hakkımızı aramadıgımızdan bunlar oluyor
Hilmi ÖZBEK
ESKİŞEHİR

TA5S   

Çevrimdışı TA3DA

Sevgili kardeşlerim. Yakınmalarınıza katılıyorum. Ancak şu söyliyeceklerimi bir düşünün bakalım. Yıllar önce muhasebe müdürü olduğum şirketten zor bela yarım gün izin kopartıp, sabaha karşı saat 3.30 da Bursa'dan yola çıkıp, sabah saat dokuzda Ankara'da 4 saat süren (mors dahil) sınavdan sonra durmadan yola çıkıp akşam üstü saat 18 civarlarında tekrar Bursa'daki şirkete gelip günün hesaplarını kapatıp mesaimi bitirmiştim. Bu şartlarda sınavlarıda başarıyla vermiştim. (Benimle beraber 15 kişi vardı. Esnaf, öğrenci, işçi, emekli ve ev hanımı kombinasyonu bir gurup) Yaa ne günlerdi. Hepiniz esen kalın.