Gönderen Konu: seven segment digital saat hk.  (Okunma sayısı 194 defa)

Çevrimdışı TB2CAL

seven segment digital saat hk.
« : 08 Mayıs 2011, 20:56:29 »
Merhabalar.Ödev olarak bir proje hazırlmam gerekiyor.PIC ile hazırlanıcak bu programda yazılım microc ile yazılması gerekiyor,fakat ben pek yazılımdan anlamadığım için ve araştırmalarım sonucu bulamadıgım icim program mevcut değil.Ödev cok basit bir konu.Seven segment kullanarak ayarlanabilir bir dijital saat yapımı.bir kac devre seması buldum ancak en buyuk sorunum program.bu saat fonksiyonunu maalesefki program olarak bulamadım.özellikle programcı abiler arkadaslar ellerinde kaynakları varsa yardımcı olabilirlerse cok sevinirim.sanırım dersten gecip kalmam bu projeye bağlı.şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı TA2M

Ynt: seven segment digital saat hk.
« Yanıtla #1 : 08 Mayıs 2011, 22:15:16 »
aşağıya linkini verdiğim dosyayı indirip bir inceleyin , işinize yarayabilir.

https://www.yousendit.com/download/MEtSM25ONEhOMUJFQlE9PQ
73,

Mustafa, TA2M

Çevrimdışı TB2CAL

« Yanıtla #2 : 08 Mayıs 2011, 22:24:44 »
Mustafa Abi,
Çok teşekkür ederim.Yolladıklarınız,projemi yapmama fazlasıyla yardımcı olacak dokumanlar.Çok teşekkür ediyorum.Ellerinize sağlık.
Sercan

Çevrimdışı TA1MD

« Yanıtla #3 : 08 Mayıs 2011, 23:08:57 »
CCS C ile yapılmış proje işinizi görürse benim yapıp halen kullandığım 2 alarmlı saat programım var. Gönderebilirim. MicroC hiç kullanmadım ama normal C ile ilgili yardımda da bulunabilirim.

Çevrimdışı TB2CAL

« Yanıtla #4 : 09 Mayıs 2011, 23:13:02 »
Çok teşekkür ederim,açıkçası ben pek anlamıyorum programlamadan,Mustafa bey sağolsun assemble ile yazılmıs bir kac dokuman yolladı,ödevime fazlasıyla yardımcı oldu.ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim.
TB2CAL
Sercan

Çevrimdışı TB2CAL

seven segment digital saat hk.
« Yanıtla #5 : 31 Mayıs 2011, 18:26:35 »
pic16f877a icin yazılmıs seven segment digital saat programına ihtiyacım var,odev teslımım yarın,yardımcı olabilcek biri varsa cok sevinirim.micro c de yazılması lazım.yardımcı olabilicek birileri varsa cok sevinirim.
Sercan SIRDAŞ