Ana Sayfa > Neler, neler yapmışlar! ***

antika telsizciler

<< < (3/3)

TA2HZ:
umarım inş o güzel dilekleriniz kabul olurda bizlerde o günleri gözümüz acıkken görme şerefine nail oluruz 73s

TB1BTJ:

--- Alıntı yapılan: TA1BL - 11 Nisan 2011, 20:35:54 ---Arkadaşlar antika derken deger verdigim için dedim. adamlar kıymet biliyorlar. ben  1976 yılında askerlik yaparken haydarpaşa gümrügünden bir gemi dolusu tahta sandıklarda  üzerinde eski türkçe yazılar bulunan osmanlı ordusunun eski mavzerlerini yurt dışına gitmek üzere konteynerlere yükledik .şimdi o tufekler almanya ketner ve frankonia magzalarına  türk mavzeri olarak hatıra nieliginde satılıyor. bizlerde dedelerimizin tüfegine sahip olamıyoruz hep bu kahrolası yasaklar yüzünden.amerkada birçok militari radyo satan depolarda raflar dolusu cihazlar alıcı bekliyor.
Mustafa İlter beyin anlattıgı hala hafızamda .şöyleki ivedikte dolaşırken bir hurdacı güzelim cihazları parçalıyormuş mustafa beyin içigitmiş
(ricaediyorum biz gittikden sonra parçalayın )demiş.maalesef bizde böyle saygılar.
nezih

--- Alıntı sonu ---

nezih bey, sizin söylediğiniz bizleri rahatsız etmez tespitiniz dogru adamlar ve cihazlar antika:)) bizim bir gün böyle bir fotoğrafımız olur mu olmaz ancak  ivedikteki hurdaların fotoğraflarına bakar bakar dururuz.umarım bizden sonraki nesiller bu kabil yasakçı zihniyetle ugraşmadan büyük bir rahatlık içinde AMATÖR RADYOCULUK hobilerini icra edebilirler.
73  TB1BTJ JAN ACEMOGLU (SAF)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git