Gönderen Konu: BURSA TRAC Şubesi adına sahte facebook adresi...  (Okunma sayısı 493 defa)

Çevrimdışı TA3TR

BURSA TRAC Şubesi adına sahte facebook adresi...
« : 03 Nisan 2011, 01:16:04 »
Arkadaşlar uzun zamandır  YM3KB daki arkadaşlarla araştırmamıza rağmen aşagıdaki facebook adresini açan kişiyi tespit edemedik. Adres tamamiyle sahte olup farklı amaçlar için kullanılmaktadır. Sizlerden ricam  Lütfen şikayet ederek bu adresi kapattıralım.

TA3TR Resul KAMÇI

Çevrimdışı TA3TR

Ynt: BURSA TRAC Şubesi adına sahte facebook adresi...
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2011, 16:27:40 »
Basit zihniyetli kişiliklerin reyting uğruna böyle sahtekarlıklara baş vurması, ne TA Amatörlüğüne ne Demokrasiye ne de Atatürk ilkeleriyle bağdaşan bir yanı malesef yoktur. Yapılan bu sahtekarlığı kınıyorum. 

Arkadaşlardan bu konuda duyarlı olmalarını ve gerekeni yapmalarnı tekrar rica ediyorum.

TA3TR  Resul KAMÇI

Çevrimdışı TA2HZ

« Yanıtla #2 : 05 Nisan 2011, 00:11:15 »
valla başkan kimi kime şikayet edicez baksanıza bir sürüde amatör oluşmuş sayfada siz yada diğer arkadaşlar şimdiye kadar nasıl olduda bunu farketmediniz doğrusu şaştım inş bu terbiyesizliği yapan cıkar yanına kar kalmaz.saygılarımla ta2aya  yusuf ayka izmit  73s
TA2HZ

Yusuf Ayka
aykayusuf@gmail.com
0551 862 60 62
QTH KN40SX İZMİT/KOCAELİ

Sevgide serbestlik. Saygıda mecburiyet..

Çevrimdışı TA2AKD

« Yanıtla #3 : 05 Nisan 2011, 16:30:15 »
ulkemde her seyı gorduk ama bunuda gormek varmıs.......KINIYORUM...
Telsiz bir yaşam biçimidir.
NETWORK RADIO DATA TRANSFER LINK PROJECT
TB2NEY>>>TA2AKD

Çevrimdışı TA3DJ

« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2011, 15:36:12 »
Resul Bey;
İllegal sayfanın linkini verirseniz iyi olur. Yoksa güncel sayfa ile karışacaktır. Bu iki arkadaşmı kurmuş bu sayfayı anlayamadım.

Çevrimdışı TA3TR

« Yanıtla #5 : 08 Nisan 2011, 18:28:41 »
       Murat bey sayfada görünen arkadaşlar bu sahtekarlığı yaptı şeklinde bir beyanımız olmadı. Araştırmamıza rağmen bulamadığımızı ilk mesajımda yazmıştım.

Siz farklı yorumlamışsınız bir başkasıda farklı yorumlayabilir. Bunun gibi olaylar daha öncede bitlikte ve farklı amatör forumlarda yayınlanmıştı. Farklı kullanıcı adı ve mail adresi açarak şahsıma ve bir kısım arkadaşlara hakaretler yapılmıştı.
      Bunlardan daha önemlisi sayfada görünen arkadaş bizleri tanır, kendisi sizin gibi düşünmüyor olsa gerekki bizlere ulaşıp konu hakkında konuşma gereği duymamıştır. Kendisinin duymadıgı bu geregi sizin duymanız dikktimi çekti açıkcası.

Siz yapanı biliyorsanız söyleyin bizler ve tüm camia da ögrensin.

TA3TR Resul KAMÇI

Çevrimdışı TA2AOG_SK

« Yanıtla #6 : 10 Nisan 2011, 00:21:15 »
sayfada görünen arkadaşlar bu sahtekarlığı yaptı şeklinde bir beyanımız olmadı.

Dense de ilk bakışta bu imajı veriyor.

Sayfada görünen arkadaşlar bu işi yapmaz ve yapmadıklarına inanıyorum.
"Yapmayacağını da biliyorum" diye eklemek gerek.
Osman Güler
TA2CMC (eski çağrı işareti)

Çevrimdışı TA3TR

« Yanıtla #7 : 10 Nisan 2011, 01:10:05 »
Dediğim gibi algılama  kişiden kişiye değişir. Sayfada görünen arkadaş sahte facebook adresinin arkadaş listesinde bulunan kişi. Aylar önce bu sahte adrese bir çok Bursa şube üyesi tarafından arkadaşlık istegi gönderdiği halde hiç biri kabul edilmemiş, hala bekleme de duruyor. Ayrıca çok ilginctir konuyu bitlikte paylaştıktan sonra her nedense ilgi alanları kısmını silindi ya da görünmesini engelledi. Nemi vardı orada?? bu sahtekarlıgı yapanları açığa çıkaracak ip uçları vardı. ama biz uğraştık çıkaramadık açığa, sizlerde yardım ederseniz belki çıkarabiliriz biraz daha gayret lazım

Yani facebook üzerinde bir sayfayla web reytingi yapılabilirmi allah aşkına mantıklı olun biraz.

Arkadaşlar Google a Bursa Trac yazın bakalım ne çıkacak karşınıza özellikle 5. sıradakine bakın. Yorumsuz olsun :)