Ana Sayfa > Cicilerimiz......... ***
TA2FE İstasyon Resimlerinden bazıları
TA4SO:
Emin Bey hakikaten Maşaallah, hepsi birbirinden güzel, inşaallah hep iyi günlerde kullanın.
Kusura bakmazsanız böyle bir servet :) kaç yılda oluştu sorabilirmiyim ?
Selamlar, 73...
TA2FE:
Şadan Bey Selamlar,
Vallahi biraz eski sayılır diyeceğim. Çünkü radyo amatörlüğü o zamanki ismi ile telsizciliğe başlamam 1978-79 yıllarında idi. O zaman Ankara da idim ve babamın işi sebebiyle Ata sanayide çok vaktim geçiyordu.
Daha sonra zaman zaman aralıklar olsa da esas malzemelerin tekrar toplanmaya başlaması 1989 yılında olmaya başladı. Yine amatör abimiz TA2N başta olmak üzere rahmetli TA2IV abimizin teşvik ve öğretileri ile ivme kazanmış ve şu an hala devam etmektedir.
Tabi Ankara Ayağında bana her zaman destek olan ,bilgi veren ,yer tarif eden, ben İstanbul dan yola çıktığımda alınmasın diye cihazların başında bekleyen Seray kardeşimden de bahsetmeden geçemeyeceğim.
Daha elimdeki diğer cihazların resimlerini çekmeye fırsatım olamadı ama inşallah en azından iş yerimdeki olanların fotolarını çekeceğim. Evdeki kalanları ise en kısa zamanda halletmeye çalışacağım .
Yeni olan cihazların edinilmesi de genelde hatıra dayalı samimi arkadaşlarımdan ve tabi ki Telsan firmasının sahibi Azmi beye geçen nazımız sebebiyle oldu.
Her zaman söylediğim gibi bir cihazın resmi olarak alınması taraftarıyım . Edinilmiş cihazlarım da ağırlıklı olarak bu şekildedir. Evet hayat hikayesi gibi oldu ama fotoları koyarken bir şey yazabilme imkanım olmamıştı.
Artık diğer istasyondaki malzemeleri de çekmeye çalışacağım.
Şimdilik saygı ve sevgilerimle
Emin
TA2FE
TA1W:
Sevgili Emin,
Bu güzel ve nadide cihazları sergileyip cicilerimiz kategorisine renk kattığın için çok teşekkür ederim.
73 de TA0D
Aykut Arlı
TA2FE:
Aykut Ben teşekkür ederim ,
Devam iş yerimdeki bazı cihazlar
TA2FE:
iş yeri devam
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git