Gönderen Konu: İSTANBUL---KIRKLARELİ---EDİRNE ---TEKİRDAĞ-- MUHABERESİ  (Okunma sayısı 409 defa)

Çevrimdışı TA1CFF

Sevgili amatör arkadaşlar; Kırklareli istranca dağlarında 1031 rakımda bulunan 439.225  Rx 82.5 Ton rölesi , Edirne rölesine linklenmiş olup tüm trakya ve istanbul avrupa yakası amatörlerini bu kanala bekliyoruz .      Haydi Kırklareli   Tekirdağ  İstanbul   Edirne  tüm TRAKYA   kapsama alanında.

Çevrimdışı TA1GO

Ynt: İSTANBUL---KIRKLARELİ---EDİRNE ---TEKİRDAĞ-- MUHABERESİ
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2011, 22:02:20 »
Hayırlı olsun camiyaya...Elinize kolunuza sağlık..TA1GO 73's..Doğan..

Çevrimdışı TA1ADA

« Yanıtla #2 : 14 Mart 2011, 19:01:24 »
Sevgili amatör arkadaşımız ilanı güzel vermişsin. Çalışıp çalışmadığını 13 mart 2011 tarihinde denediğimde sadece 439225 rolesini 82,5 tonla role dönüşünü duydum. Her iki rolenin linkli olarak çalıştığına eminmisin. Başarılarının devamını dilerim. Ferhat ONAR. TB1CQO

Çevrimdışı TA1CFF

« Yanıtla #3 : 16 Mart 2011, 01:31:13 »
Sevgili amatör arkadaşımız ilanı güzel vermişsin. Çalışıp çalışmadığını 13 mart 2011 tarihinde denediğimde sadece 439225 rolesini 82,5 tonla role dönüşünü duydum. Her iki rolenin linkli olarak çalıştığına eminmisin. Başarılarının devamını dilerim. Ferhat ONAR. TB1CQO

Ferhat kardeşim dikkat  edersen yazıyı HABERİNİZ VARMI başlığının altına 07 mart günü yazdım.
 13 mart günü  röleye boş mandal atacağına çağrı yapsaydın belki bi cevap alırdın. 
  Ben bu yapılan işlemi buraya haber olarak yazdım. Ne emin olmak için nede başarı sağlamak için. Ve saygıdeğer Doğan abimize teşekkür eder saygınlığı ve nezaketinin de bazı arkadaşlarımıza örnek olmasını temenni ederim. ( Bilmem anlatabildimmi haber yazdım. )         

TA 1 CFF

Çevrimdışı TA1API

« Yanıtla #4 : 18 Mart 2011, 08:25:39 »
Hayırlı olsun Tekirdağ bölgesinden görüşmek üzere tüm gönül dostlarına 73