Gönderen Konu: TA3CW tarafından DOLANDIRILDIM  (Okunma sayısı 588 defa)

Çevrimdışı TA4A

TA3CW tarafından DOLANDIRILDIM
« : 09 Şubat 2011, 08:25:35 »
2010 haziran ayında verdiğim yüklü miktarda parayı ne geri alabildim nede ısmarladığım anteni. 4 ay beni oyaladı yok şu gün geliyor anten yok bugün derken ortadan bir kayboldu izini bulamadım telefonlarını açmıyor kapattırmış hepsini en son evini taşımış. Gören duyan olursa lütfen kendisinden hiç bir alışverişte bulunmayınız. Beni yaktı. Çok güvenmiştim kendisine çok iyi bir dolandırıcıymış benim gibi bir iki arkadaş daha var dolandırılan benim bildiğim.
Mehmet Raşid ÖĞÜNÇ
116 SD 019 - 116 VE 101 - 116 MU 055 - 116 FT 002
QTH: Isparta - KM57GS
0 505 586 7116
Yaesu FTDX101D - Hermes-Lite2 - M0PLK Deltaloop
Online Log : http://www.hrdlog.net/ViewLogbook.aspx?user=TA4A

Çevrimdışı TA2FE

Ynt: TA3CW tarafından DOLANDIRILDIM
« Yanıtla #1 : 09 Şubat 2011, 09:26:57 »
Mehmet Bey Selamlar,

Ben kim önce yazacak diye merak etmekteydim. Sadece siz ve ben değiliz zannederim. Başkaları da olması lazım.
Yıllar içinde amatör arkadaşlara güven duyarak para gönderdiğim malzemeleri alamadığım . Size sattım parayı aldım ama bana az vaz geçtim diyenlere veya buna benzer olaylara çok rastlamıştım.
Bunca yılın sonunda artık daha olmaz herhalde dediğim bir anda yine oldu.
Aynı düzenbaz hileleri bana da uygulayarak ortadan kayboldu. Hatta İzmir li bir arkadaşımdan rica ettim yerini de buldu. Ama gidersem yanlış yollara saparım düşüncesi ile bu kötü fikri kafamdan uzaklaştırdım. Tabi bir gün bir yerde karşılaşırsak söyleyecek ve yapacak çok şey var ama ...
Evet yanlız kabahati birazda kendimde arıyorum. Bir arkadaş bu zat hakkında bir çok şey yazdı keşke dikkate alsaydım diye az hayıflanmadım...
Neyse daha yazanlar çıkacaktır. Belki yapılacak bir şeylerde bulunabilir.
Selam ve saygılarımla
Emin
TA2FE
Emin Bora DEMİREL
05322930222
Loc: KN 40 PT
Tuzla - İstanbul

Çevrimdışı TA1KI

« Yanıtla #2 : 09 Şubat 2011, 09:35:39 »
Bu tip durumlarda suç duyurusunda bulunmaktan çekinmemek lazım.
hele ki adresi vesair detayları da mevcutsa.
eski TB1CMB - İbrahim Öcel İstanbul & Tekirdağ

Çevrimdışı TB5MHH

« Yanıtla #3 : 09 Şubat 2011, 09:53:20 »
yazık çok yazık.böyle insanlar amatör camiaya çok zarar veriyor.arkadaşlar geçmiş olsun.

Çevrimdışı TA2AOG_SK

« Yanıtla #4 : 09 Şubat 2011, 15:34:48 »
Bu arkadaştan cihaz aldık, hem de iyi bir paraya, hiç bir sorun çıkmadı.

Yani başka bir problem olabilirmi..

Başına birşey gelmiş olmasın.
Osman Güler
TA2CMC (eski çağrı işareti)

Çevrimdışı TA2FE

« Yanıtla #5 : 09 Şubat 2011, 18:03:33 »
Osman Bey Selamlar,

Ben size belirteyim . Bu arkadaş genelde Almanyada onarım görmüş cıhazları uygun fiyatlara alıp Türkiye ye getirmekte idi. Benim bildiğim en az 2 olay var . Hatta içinde olduğum diyeyim.
Malesef bu arkadaşın sözlerinin hiç bir tutar tarafı yok. İnşallah sizin şansınıza bu olaylardan ayrı bir cihazınız olmuş olur. Lütfen kalbinizi bozmayınız.

Emin
TA2FE
Emin Bora DEMİREL
05322930222
Loc: KN 40 PT
Tuzla - İstanbul

Çevrimdışı TA2AOG_SK

« Yanıtla #6 : 09 Şubat 2011, 18:25:45 »
Üzücü durum.
Osman Güler

Çevrimdışı TA2AOG_SK

Osman Güler

Çevrimdışı TA8AT

« Yanıtla #8 : 09 Şubat 2011, 18:54:15 »
2-3 ay öncesine kadar İzmir 439,250 rölesinde sesini duyuyordum o günden sonra rölede sustu sesinide duyamaz oldum. Böyle bir konu daha öncede açılmıştı sanırım.İzmir radyo amatörleri yardımcı olacaktır. ''Enterasan''
I LOVE İCOM

Çevrimdışı TB5CIV

« Yanıtla #9 : 16 Şubat 2011, 23:20:18 »
Selamlar Herkese.Bende Vaktiyle Gelemeyen Cihaz İçin 100tl yollamıştım....
Geçen Gün Buna Benzer Bir haber Daha yayınlandı,
Yazıp Yazmama Konusunda Kararsız Kalmıştım Sayfada Yer İşgaliyesi Olmasın Diye Uzatmamıştım,
Ama tahammül Edilir Gibi Değil Bu Tür Konular.Gerekiyorsa Ufak Hesapçıları Deşifre Edeceğiz El Birliği İle.
Webmaster'in Rızası Alınarak.
Bakın TA2FE Emin Beyle tanışalı Yıllar Oldu Web Ortamında.
Kendisi İle Karadan 1 defa Olsun Karşılaşamadık.O İstanbulda Ben Adana'da İkamet Ediyorum
Sağolsun Bir Çok Defalar Bazı Gereksinim Duyduğum Cebimde Nakit Param Olmadığı Durumlarda
Bulduğum Ekipmanların Finansesini karşılamıştır, Daha Sonra Kendisine İade Edilerek.
Bilmem Duyulan Güveni İzah Edebildim Sanırım.
Fakat Bu saatten Sonra Bu Gibi konular Yüzünden 1tl Bile Kişinin Referansı Olmadan Yollayamam Kusura Bakmasınlar
Kimse Artık Dejenere Edemez.
Kimse Kimse İçin Kazanmıyor. (BİZİ ALDATAN BİZDEN DEĞİLDİR.HZ MUHAMMED MUSTAFA SAV)...

Çevrimdışı TB5DX

« Yanıtla #10 : 17 Şubat 2011, 09:29:39 »
geçmiş olsun arkadaşım...

ne diyecegimi bilemiyorum gecenlerde bende yazdım başıma gelenleri adam beni resmen ölümle tehdit etti :)

hayırlısı olsun ne diyelim O gecenlerde yazdığım arkadaşın başka magdurlarıda var bana tel acıyorlar bence bu tur konular forumlarda paylaşılmalı kimin ne tür kişilikte oldugu teşhir edilmeli başkalarınında magdur olmaması açısından.

tekrar geçmiş olsun saygılarımla.