Gönderen Konu: QST Şubat 2011 sayısındaki Ortadoğu haritası hk.da  (Okunma sayısı 1490 defa)

Çevrimdışı TA2ANL

Ynt: QST Şubat 2011 sayısındaki Ortadoğu haritası hk.da
« Yanıtla #40 : 31 Mart 2011, 09:27:07 »
Tarafımdan da bir adet protesto mesajı gitti.

Selamlar,

Tolga ANIL
TA2ANL

Çevrimdışı TA1IG

« Yanıtla #41 : 31 Mart 2011, 12:11:35 »
   Değerli amatör arkadaşlar
Konu ile alakalı TRAC Genel Merkezi olarak görüşme yapılmış ve yapılan yanlışlığın düzeltileceği ile ilgili
özür beyanı alınmıştır.TA1IG İlker Gönültaş

Çevrimdışı TA1ED

« Yanıtla #42 : 01 Nisan 2011, 12:45:30 »
Tüm amatör arkadaşlara merhaba , konuyu takip etmek hem vatanımıza bir borcumuz,hemde bu tip hataların olmaması  için bir uyarı olacaktır.
QST dergisinde ki   olası düzeltmeyi merakla bekliyorum.

TA1ED
METİN KORKMAZ- TEKİRDAĞ

Değerli arkadaşlar,

Türk Radyo Amatörleri olarak konuya gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı tşk ederim.
Bir Türk dostu olan ve Türkiye'de 25 yıl Motorola Mühendisliği yapmış ve yine Türk kızı ile evli arkadaşım WA2KBZ Karl Schulte'ye, 2 gün önce oturduğu Jefferson City / ABD ye mail atarak bilgi verdim. Hatta kendisi dün akşam Echolink'ten de selam gönderdi.

Karl, aşağıda görüldüğü şekilde QST Editörüne mail atmış. Gönderilen ve gelen mesajlar aşağıdadır. Konu halledilmiş ve özür metni Nisan 2011 sayısında yayınlanacaktır. Sanırım amacımıza ulaştık.Eminim ki bundan sonra QST editörleri sanırım daha dikkatli olacaktır.............

Dear Editor: The recent article on Iraq."Kurdistan" YI dxpedition had a serious error.
I have received emails expression consternation and extreme annoyance at its showing a non-existant Kurdistan. There is no Kurdistan as a country, only an Autonomous Region in N. Iraq. Whaile there are many Kurds in Turkey and elsewhere, in Turkey they are citizens of Turkey, members of society, the army, the PTT, government, etc. There has been an internal war against vicious PKK terrorists in past years (I have personally seen a whole village, with litle kids and women slaughtered by the PKK some years ago). Calling SE Turkey Kurdistan is like saying Pennsylvania is part of Germany, or Minnesota is part of Norway. I write this at their request (Turkish hams, ANARAD club, etc.) as I have done many Dxpeditions with them and they know me. See an example note below, sent via me to ARRL. Please issue a correction ASAP. 73 Karl ...............................................

From: Kleinman, Joel, N1BKE <n1bke@arrl.org>
Subject: RE: QST Inquiries: Website Automated Form
To: wa2kbz@yahoo.com
Date: Wednesday, February 9, 2011, 3:50 PM

Karl,

Thanks for writing.

We will be publishing a correction in the next (April 2011) issue.

73, Joel
  Joel P. Kleinman, N1BKE
  Managing Editor, QST

[/quote]
TA1ED
  METİN KORKMAZ -TEKİRDAĞ

Çevrimdışı TA2ANL

« Yanıtla #43 : 01 Nisan 2011, 17:40:36 »
Herkese Merhaba,
Çok benzememekle birlikte, benzer bir durumda yahoo weather'da var. www.yahoo.com'dan , weather bölmüne girerseniz, orada, ülke seçmeden önce kıtaların ismi çıkıyor. Türkiye, Avrupa'da gözükmüyor, Asya kıtasındaki ülkeler arasında gözüküyor. Ben iki defa mail attım ama hiç dönen bile olmadı. Orasınıda ping'lesek mi acaba?

Saygılarımla,

Tolga ANIL
TA2ANL

Çevrimdışı TA1ED

« Yanıtla #44 : 10 Haziran 2011, 15:50:14 »

selam arkadaşlar,

bunca zaman geçtikten sonra  konu hakkında ki son durum nedir acaba? derginin sonraki sayılarını inceleyen arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.saygılarımla

TA1ED
METİN KORKMAZ-TEKİRDAĞ
[/quote]
TA1ED
  METİN KORKMAZ -TEKİRDAĞ

Çevrimdışı TA2VO

« Yanıtla #45 : 13 Haziran 2011, 16:52:22 »
Tolga Bey selamlar.

Biraz geç oldu ama Türkiye Asya kıtasındadır. Radyo Amatörlüğü açısından da Trakya bölgesi Avrupa, Anadolu bölgesi Asya sayılır.

Osman KIRATLI TA2VO
Osman KIRATLI  TA2VO 

ANKARA

okiratli@gmail.com

Çevrimdışı TA1ED

« Yanıtla #46 : 14 Haziran 2011, 12:46:41 »

selam arkadaşlar,

bunca zaman geçtikten sonra  konu hakkında ki son durum nedir acaba? derginin sonraki sayılarını inceleyen arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.saygılarımla

TA1ED
   METİN KORKMAZ
       TEKİRDAĞ
TA1ED
  METİN KORKMAZ -TEKİRDAĞ

Çevrimdışı TA4CS

« Yanıtla #47 : 16 Haziran 2011, 22:29:01 »
Hayri bey merhaba,
Paylaşım için sağolun, bir mesaj da benden gitti.
73s   TA4CS
Dürüstlük Pahalı Bir Mülktür Ucuz İnsanlarda Bulunmaz.
'' Okumazsan yerin şantiye; Dinlenmeden parmak.banma krem şantiye.''
EFELER-AYDIN
KM37WU
37° 50' 05'' N
27° 50' 22'' E

Çevrimdışı TA3D_SK

« Yanıtla #48 : 17 Haziran 2011, 10:24:49 »
Degerli Amator arkadaslarim,
Ne bilgisi  eya sorusu gonderiyorsunuz bir turlu anlamadim??
daha once ki gonderilerde " OZUR" yazisinin NISAN QST sinde dergi tarafindan yazilacagi beyan edilmisti.
Sanirim TA1ED nin sorusu bu OZUR yazisi yayimlandimi yayimlanmadimi???
Gayet net ve acik.....
Dogrusu bende merak ediyorum..
QST ye uye olan arkadasimiz varsa buna cevap verebilir sanirim.
selam ve sevgilerimle.
Yasar GOCET
TA3D/VU

Çevrimdışı TA5FA

« Yanıtla #49 : 12 Mart 2013, 15:34:42 »
Bilgilendirme amaçlıdır eski konuları tekrar tazelemek pek hoşumuza gitmesede, Yıllarrr geçmiş bunun cevabı verildimi bilmem ama QST yüzeysel bir özür geçmiş.

Sağlıcakla
https://www.youtube.com/user/ta5fa?sub_confirmation=1
https://ta5fa.blogspot.com/
İzle >>> https://youtu.be/Kt_XnG0Th4M      Sonuç ;      "Etkili iletişimin %20'si bildikleriniz ve %80'i bildikleriniz hakkında nasıl hissettiğinizdir." - Jim Rohn

Çevrimdışı TA2VW

TA Callbook kaydı

Hayati Yazdıran
    ANKARA
  • OM/YL
  • BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELLEŞİR. 0506 053 27 68
« Yanıtla #50 : 12 Mart 2013, 19:59:16 »
Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim bu maili ben yapamadım nasıl olacak,göndermek istedim hata verdi mutlaka göndermek istiyorum hayırlı çalışmalar