Ana Sayfa > Ben yaptım oldu! ***

ECHOLİNK ARABİRİM DELL PC KASA İÇİ MONTAJLAMAK

(1/1)

TA5AHO:
Echolink Arabirimi Dell Marka Kasa içine Montajlamak İstedim Sonuç Gayet Güzel Oldu..Birazda Bilgisayarı  Upgrade Yapmak Fena Olmazdı..PIII 1000 MHz CPU 2x256 =512 Mb 133 MHz Sd Ram Seagate160 Gb 7200 Rpm
Ide HDD 128 Mb Ati Radeon Ext.Ekran Kartı ...Windows Xp Professional İşletim Sistemi  İşte Resimler....

TA5B:
Merhaba Hamit Bey,
Elinize saglik. Arabirim devresini bilgisayarin icine koymalka di$arida gereksiz kablo ve malzemenin kalabaligindan kurtulmu$sunuzdur. Bolgenize hayirli olsun.
(Resimleri gorunce dikkatimi cekti, bende de ayni kasa Dell pc var, sanirim 933 MHz)
Iyi calismalar. 73

TA8AHO:
slm hamit bey öncelikle çalışmalarınızda başarılar dilerim çok güzel olmuş elinize sağlık 73 s k.maraş (kadak)ta8aho

TA5AHO:

--- Alıntı yapılan: TA5B - 21 Ocak 2011, 02:51:01 ---Merhaba Hamit Bey,
Elinize saglik. Arabirim devresini bilgisayarin icine koymalka di$arida gereksiz kablo ve malzemenin kalabaligindan kurtulmu$sunuzdur. Bolgenize hayirli olsun.
(Resimleri gorunce dikkatimi cekti, bende de ayni kasa Dell pc var, sanirim 933 MHz)
Iyi calismalar. 73

--- Alıntı sonu ---

Teşekkür ederim Mehmet Bey ..Dell Pc'de Biraz Değişiklik Yaptım..Performans Gayet Güzel Oldu..73's

--- Alıntı yapılan: TA8AHO - 15 Şubat 2011, 16:30:21 ---slm hamit bey öncelikle çalışmalarınızda başarılar dilerim çok güzel olmuş elinize sağlık 73 s k.maraş (kadak)ta8aho

--- Alıntı sonu ---

Teşekkür Ederim ..K.Maraş  Amatörlerine Selamlar..

Navigasyon

[0] Mesajlar

Tam sürüme git